Προηγήθηκαν βέβαια συζητήσεις πριν την χθεσινή (19/8) πρώτη (ανεπίσημη) προπόνηση. Αυτές δεν είχαν να κάνουν μόνο με το ζήτημα των εγγυήσεων αλλά και με το περιεχόμενο του συμβολαίου.Βάσει αυτού που υπέγραψαν πέρυσι, ο παίκτης είχε τη δυνατότητα εξασφάλισης της ελευθερίας του στις 15 Ιουλίου και την ίδια ημερομηνία έστειλε το σχετικό έγγραφο στην ΚΑΕ προκαλώντας την έκπληξη αυτών που δεν το περίμεναν αν και είχαν λάβει σχετικές ειδοποιήσεις.

Ωστόσο, για να μείνει ελεύθερος θα έπρεπε να καταβάλλει και το συμφωνηθέν buy out μέχρι σήμερα (20/8). Αυτός ήταν και ο λόγος των συζητήσεων των ανθρώπων του Άρη με τον ατζέντη του αθλητή.

Νέο συμβόλαιο δεν υπογράφτηκε, αλλά δόθηκε η δέσμευση ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και παράλληλα δεν καταβληθούν οι εγγυήσεις για τις οφειλές, ο παίκτης θα ανακτήσει το δικαίωμα αποχώρησης.Παράλληλα, ο Μποχωρίδης δεσμεύτηκε για την παρουσία του στην προπόνηση.

Επί της ουσίας, είναι προφανές ότι η αποχώρηση δεν βρίσκεται στα πλάνα του παίκτη. Αν ήθελε, θα το είχε κάνει όταν είχε στα χέρια του προτάσεις με περισσότερα χρήματα και παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πηγή: Η διαφαινόμενη παραμονή Μποχωρίδη είναι μια… καλή είδηση | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Σκουλήκι από τα λίγα ο Μποχω. Να πάρει τον χώρο να αναπνεύσει και να του φυγει το άγχος του αρχηγού για να παίξει μπάσκετ. Αγαπάει τον Άρη και τα αποδεικνύει. Μένει χωρίς λεφτά. Ας απολαύσει τουλάχιστον το μπάσκετ.

Θέλει διπλα του έναν σκόρερ ασσο όπως ο Τολιοπουλος πέρυσι κ θα βελτιωθεί και το δικό του παιχνίδι.

Και σήμερα να έφευγε πάλι ευχαριστώ να του λεγαμε.

Είναι άντρας ρε φίλε.Αυτο.Χωρις αναλύσεις και επεξηγήσεις του όρου-“αντρικεια,παντελονατα,κτλ”…
Και θυμήθηκα τώρα πως τ ίδιο έλεγε και στο ινστα ο Παππάς τότε που έφευγε απο τον Παο ο Μποχω.

ChrisSiak

Μακάρι να του φερθούμε σωστά και με λίγα λόγια από δω και πέρα. Θα μπορούσε να έχει φυγει. Είχε προτάσεις. Έκατσε. Ε κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό. Ας μην το εκμεταλλευτούμε με άσχημο τρόπο. Δεν έχουν μείνει και πολλοί Αρειανοί που βοηθάνε την ομάδα έμπρακτα.

Στη συνέλευση έκατσε σε όλη εκεί.Τρεισημιση ωρες!και ο Σλαφ!Κι αυτός νοιώθει από Άρη!

Σλαφτσακης πουλέναρα φέτος

pre-order ✅

Dr Nimbelugen

Απλά να μην το φορτώσουμε πάλι το παιδί με βάρη που και δεν πρέπει και δεν μπορεί να τα σηκώσει.Θα δούμε..ίσως και φέτος να τη γλυτώσουμε..

vaggelaris

Χαρά στο κουράγιο του που θέλει να είναι σε μια ομάδα με τόσο κακή πίεση όπως ο Άρης…

Ian 73

Του είχα μια μικρή αντιπάθεια αλλά έχω αναθεωρήσει πλήρως βλέποντας την στάση του.
Ειναι καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει αν τον απαλλάξουμε από ψυχολογικά βάρη. Και να τον πληρώσουμε,αν είναι ντροπή το να αφήνουμε απλήρωτους παίκτες,είναι διπλή ντροπή το να το κάνουμε με παίκτες που έχουν δείξει ότι αγαπούν τον Άρη.