Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη σε ομάδα από το “πάνω ράφι”, διαμηνύθηκε σε κάποιους παίκτες ότι η παραμονή τους είναι εφικτή μόνο με το 60% των φετινών αποδοχών τους

Πηγή: Η διαμόρφωση των κασέ θα κρίνει το σχεδιασμό

Την πάτησε ο Μάντζαρης

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Πενια τεχνας κατεργάζεται. Όποτε εφόσον η πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων αλλά και των πρωταθλημάτων γενικά είναι σε κακή οικονομική κατάσταση το μπιρι μπιρι θα είναι στο φορτε του. Αυτό βέβαια δεν ξέρω ποσο αποτέλεσμα θα έχει στους ξένους παιχτες. Οι Έλληνες-δυστυχώς γι αυτούς-βασίζονται και λίγο στο φιλότιμο. Οι ξένοι θέλουν το μαρούλι.

ChrisSiak

Για τους ξένους μιλάμε παντα έτσι; Ναι μια τέτοια σταθερότητα όσον αφορά την Ευρώπη την δέχομαι. Αλλά γιατί να μη μείνουν G-league που είναι όντως στο σπίτι τους(βλ ασφάλεια) κ να έχουν κ την ελπιδα ότι θα πανε ΝΒΑ; Μιλάμε για παίχτη παντα που βαζει την οικογενειακή κατάσταση αρκετά πάνω από την επαγγελματική ανέλιξη.

nikos7894

Διάβασα ένα άρθρο πάντως στην μετροσπορτ που μιλάει για πρόταση σε φλιωνη Λούντζη και Γιάννη Αγραβάνη

vaggelaris

Ο αγραβανης δεν έχει συμβόλαιο με Περιστέρι? Πάντως καλές αλλά δύσκολες περιπτώσεις κ οι 2. Πιο πιθανοί κου φαίνονται οι πουλιανιτης, μουρατος κ κανένας μουρτος

vaggelaris

Η αεκ γενικά έχει πολλές ανοικτές περιπτώσεις δε μπορεί να τους πάρει όλους. Έχει κ μωραιτη, ρογκαβοπουλο, τολιοπουλο. Πόσους θα έχει στον παγκο?