Ότι έχει ήδη συζητηθεί το θέμα της βοήθειας της περιφέρειας για το μουσείο του μπασκετικού Άρη δήλωσε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας Ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας ρωτήθηκε για το μουσείο των κιτρινόμαυρων, το οποίο γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση, ιδίως από τους τουρίστες και το κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει και η περιφέρεια.

Πηγή: Η δέσμευση του Απόστολου Τζιτζικώστα για το μουσείο του Αυτοκράτορα

Πάρε κόσμε  πάρε ( ελπίζω στο τέλος να πάρουμε όντως κάτι από όλα αυτά που υπόσχονται όλοι

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dr Nimbelugen

Νάχαμε να λέγαμε,τάχα αλλά τα χάλασα κ.ο.κ. εκλογές έρχονται μη φανεί πως μειοδοτούμε έναντι των άλλων.Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας με βάση έρευνα η Ελλάδα 2η στην Ευρώπη σε λαικισμό….Τώρα πια ακριβώς ουσιαστική βοήθεια μπορεί να δώσει η περιφέρεια στο μουσείο δεν μπορώ να το καταλάβω….εκ του ασφαλούς πετάμε ένα τσιτάτο και ότι κάτσει.Πήξαμε,λες και είμαστε ιθαγενείς με χάντρες.Προσωπικά η μοναδική περίπτωση να επηρεαστώ στο πως θα ψηφίσω με βάση την οπαδική επιλογή μου είναι αύριο πρωι να έρθει ο τάδε ή ο δίνα υποψήφιος αγκαζέ στο Χαριλάου ή στο Παλαί σε πρες-κόφερανς ,με τον Τζώρτζ Κατσόπολις ή Πάπας ή Ντάνου( γνωστό,σοβαρό,αξιόπιστο επιχειρηματία από ΗΠΑ,Αφρική,Αυστραλία) και να δηλώσει πως με παρέμβασή του σε περίπτωση εκλογής,θα επεκταθεί η δραστηριότητα του ανθρώπου στην Κεντρική Μακεδονία και εκτός των επιχειρηματικών αγοράζει την ομάδα,απλά και ξεκάθαρα.Τα άλλα όλα είναι ασπιρίνες στον καρκινοπαθή τελευταίου σταδίου.

Dr Nimbelugen

ΥΓ-Και κάπου ένα έλεος ρε παιδιά( και αναφέρομαι στους δικούς μας δημοσιογράφους των δικών μας σάιτ)!Ήμαρτον πια με τον κάθε ανθυποψήφιο,αντιπεριφερειάρχη,αντιδήμαρχο,ευρωβουλευτή,βουλευτή Α και Β και Γ Πέλλας,Θεσνικης,Ημαθίας κτλ..που βγαίνει να δηλώσει την ιστορικότητα του Συλλόγου και το πόσο καλοί και μαμάτοι είμαστε με κοινωνικό πρόσωπο,με επιτυχίες, με μέλλον ..με….με….ΜΠΑΙΛΝΤΙΣΑΜΕ( κε μάρκετινγκ Θεέ μου……δεκαετία 80 και πίσω…)

Sam Vincent

Η Περιφέρεια μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στην λειτουργεία του μουσείου και κατά συνέπεια της ομάδας .Μπορεί να εντάξει την λειτουργία του μουσείου σε δομές της Περιφέρειας και έτσι να χρηματοδοτεί εργαζομένους ,δράσεις ,διαφημιστικές δαπάνες ,λειτουργικά έξοδα ,ανακαινίσεις ,ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα κτλ. Ας μην ξεχνάμε πως η Περιφέρεια χρόνια τώρα πληρώνει φως -νερο -τηλέφωνο στο κρατικό της Πυλαίας χωρίς ν ανοίξει ούτε ρουθούνι . Γιατί να μην πληρώσει και το ρεύμα του μουσείου που στο ρολόι του ίσως και να είναι συνδεμένο όλο το N.G που εν τω μεταξύ ίσως και να μας έχει παραχωρηθεί η χρήση του για 50 χρόνια? Γιατί να μην χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια τους 20 εργαζομένους του μουσείου όπου οι περισσότεροι απ αυτούς να βάζουν ένα …γερό χεράκι και στην λειτουργία ,συντήρηση ολόκληρου του γηπέδου ? Γιατί να μην ενταχθεί σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα πολιτισμού η επέκταση του μουσείου πάνω από το οποίο ίσως να υπάρχου και …νέες κερκίδες?

Corto Malteze

Interesting..

Jiorgy

Εμένα με έπεισε ο Sam. Θα τον ψηφίσω! (… τον Sam!)

Sam Vincent

Που να διαβάσεις και το …πρόγραμμα μου φίλε.

vaggelaris

Γελιοι πολιτικοί μια ζωή κ εμείς πιο ζώα που τους πιστεύουμε…