Τα 400.000 με 450.000 ευρώ θα είναι πάνω κάτω το ταβάνι της ομάδας για να μπορέσει να είναι βιώσιμη. Ο Τολιόπουλος ήταν η πρώτη μεταγραφή, Σχίζας, Νετζήπογλου και Σιδηροηλίας αποτελούν μια καλή βάση και φυσικά οι αναζητήσεις δε σταματούν. Ο κόουτς Καστρίτης θέλει άλλους δυο ψηλούς από την ελληνική αγορά και από εκεί και πέρα θα φανεί τι μπορεί να γίνει.

Στα της αμερικάνικης αγοράς, ο Αρης θα επιμείνει μέχρι τέλους για τον Κάουν, που θέλει να μείνει, αλλά πάντα υπάρχει και η περίπτωση να κατατεθεί μια προσφορά πάνω από τα 100.000 ευρώ και να κερδίσει την υπογραφή του παίκτη. Ο Κάουαν είναι μια μονάδα που θέλει ο Καστρίτης και απέδειξε πως ήταν ο ηγέτης του Αρη μετά την αποχώρηση του Χάνλαν. Ο Αρης θα περιμένει και ελπίζει πως τελικά θα κρατήσει τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος.

Πηγή: Η βάση των τεσσάρων Ελλήνων και οι δυο ψηλοί- Αναμονή για Κάουαν, φουλ επαφές ο Καστρίτης – pressaris.gr

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ο Λοκετ τελικά θα μεινει;
Απ’ την άλλη,στον άσο,ενας πόιντ γκαρντ ξένος είναι δεδομενο,είτε είναι ο Καουαν είτε όχι.Αλλα θα πάρουμε και δεύτερο ;Γιατί μόνο με ξενο p.g. και Τολιοπουλο (!),δεν τη βγάζουμε.
Φλι-ωνης;Έκλεισε κάπου;Ενδιαφέρει τον Καστριτη;

Ετσι οπως αναφερουν το πλανο δυστυχως δε παιζει σεναριου 3ου πλει μεικερ. Οποτε ξενος κ τολιοπουλος στο 1. Και στο 2 ξενος που θα τσουλαει κ λιγο τη μπαλα συν ομηρο. Αυτα κ περαστικα μας…

nikos3118

Αν ισχύει το νούμερο (μεγάλο αν) με 450 χιλιάρικα μπάτζετ Ευρώπη δεν πας να παίξεις. Άποψη μου.

kp79

Αν υπολογίσουμε ότι οι 4 Έλληνες που έχουμε και οι 2-3 που θα πάρουμε κοστίζουν 150.000, μένουν 300.000 για τους ξένους. Από 30.000 οι 4 rookies ξένοι (όπως πέρσι) και μένουν 180.000 για 2 ξένους τύπου Καουαν