Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS το τεχνικό τιμ εξακολουθεί να έχει τα μάτια του ανοικτά στην αγορά, ώστε να είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή, αν αποφασιστεί η ομάδα να προχωρήσει σε αλλαγές.

Μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό, στον οποίο ο Άρης παραταχθεί με το υπάρχον ρόστερ, υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η χρονική πολυτέλεια για να μην γίνει κάποια βιαστική επιλογή.

Λογικά οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στις πληρωμές προς τους παίκτες που δίνουν την μάχη κάθε βδομάδα και παράλληλα θα επιδιώξουν να κάνουν μια βελτιωτική κίνηση μέσα στον Φεβρουάριο.

Πηγή: Η απόφαση για αλλαγή

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xanthoskyli4

Λουκουμάκι ο Ουίγκινς μόλις τον αφήσουν οι άλλοι, στη θέση του Φιτζπάτρικ

Jim Patras

Επιτρέπονται μόνο μετακινήσεις Ελλήνων &όχι ξένων παικτών ανάμεσα σε ομάδες της basket league.Βέβαια και πάλι δε θα τον ήθελα.

xanthoskyli4

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν το ήξερα. Νομίζω ότι μας ταίριαζε πολύ.

Jim Patras

Παρακαλώ.Προτιμώ κάποιο αυθεντικό power forw. με καλό σουτ.

vaggelaris

Τη συγκεκριμένη στιγμή έχει προτεραιότητα η νίκη με ιωνικο κ το να κρατηθεί η καλή ψυχολογία των παικτών μέσω κ της συνέπειας της διοίκησης. Για να μη ξεχνιόμαστε όμως, αν θέλουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες παραμονής είναι απαραίτητη μια αλλαγή.