Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την επαναλειτουργία του Μουσείου μπάσκετ του ΑΡΗ, έγινε αναφορά και στους τίτλους των “Κιτρινόμαυρων”. AllAboutARIS.gr

 

ΜΠΑΣΚΕΤΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η αναφορά στον 22ο τίτλο του ΑΡΗ και οι κινήσεις για την αναγνώριση του

από Γιώργος Γκάτος

23 Δεκεμβρίου, 2022 11:50 πμ

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την επαναλειτουργία του Μουσείου μπάσκετ του ΑΡΗ, έγινε αναφορά και στους τίτλους των “Κιτρινόμαυρων”.

 

Άπαντες γνωρίζουν ότι ο μπασκετικός ΑΡΗΣ έχει 22 τρόπαια, όμως τα αναγνωρισμένα είναι… 21. Και αυτό γιατί υπάρχει το Super Cup του 1986, το οποίο ναι μεν κατακτήθηκε από τον ΑΡΗ αλλά είναι… φάντασμα για την Ομοσπονδία.

 

Οι “Κιτρινόμαυροι” έστειλαν πριν από λίγους μήνες νέα επιστολή στην Ομοσπονδία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να αναγνωριστεί και επίσημα ο 22ος τίτλος της ομάδας.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην εισαγωγή του, ο Πέτρος Ράσογλου αναφέρθηκε στους τίτλους, με τον πρόεδρο του ΑΣ και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη να κάνει παρέμβαση για να σημειώσει ότι έχουν γίνει κινήσεις για την αναγνώριση του Super Cup του 1986.

Πηγή: Η αναφορά στον 22ο τίτλο του ΑΡΗ και οι κινήσεις για την αναγνώριση του – AllAboutARIS.gr

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kp79

Παλιό το ζήτημα…. αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι πώς γίνεται μια ομοσπονδία -με το έτσι θέλω – να αρνείται να αναγνωρίσει το αυτονόητο. Λες και θα τους κοστίσει κάτι ή θα φέρει αλλαγές ή μελλοντικές συνέπειες . Δηλαδή αν το Λαύριο πάρει φέτος το κύπελλο, έχει την δυνατότητα η ομοσπονδία να δηλώσει ότι δεν το αναγνωρίζει;

Ian 73

Αν αναγνωριστεί η διοίκηση θα έχει φέρει ένα τίτλο στον Άρη μετά από πολλά χρόνια ,ποιος τον πιάνει τον Λευτέρη τότε…
😂

Ian 73

Σοβαρά τώρα ,μόνο σε κράτη οπερέτες συμβαίνουν αυτά .

GeorgeG

Ή σε ομοσπονδίες οπερέτες.