Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, όπως είναι επίσης δεδομένο ότι απαιτείται άμεση χρηματοδότηση. Για την ακρίβεια, χρειάζεται ένα… σωσίβιο τουλάχιστον 500-600 χιλιάδων ευρώ ούτως ώστε α) να καταβληθούν δόσεις στους πιστωτές και να ηρεμήσει η κατάσταση, β) για να τρέξουν σοβαρές διαδικασίες για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, γ) για να γίνει ουσιαστικός προγραμματισμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην παρούσα φάση, ο Αρης είναι σαν τον ναυαγό στα βάθη του ωκεανού. Δεν βλέπει στεριά, δεν είναι βέβαιος για το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει και γνωρίζει επίσης ότι αν δεν επιλύσει σύντομα τα προβλήματά του, θα βρεθεί σε εξαιρετικά μειονεκτική θέση και θα «αποτελειώσει» παράλληλα αυτό που με κόπο απέκτησε πριν την αλλαγή του χρόνου αλλά και άρχισε να γκρεμίζεται στους τελευταίους 3-4 μήνες. Τον χαρακτηρισμό μιας εταιρίας η οποία θέλει να είναι συνεπής.

Πηγή: Η έντονη πίεση των πιστωτών και η ανάγκη νέας χρηματοδότησης – Metrosport.gr

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Ρεπορτάζ Μετροσπορ δε σχολιάζω ούτε και εγώ.

Jose

Αν παρατηρήσεις έχει τελείως διαφορετικό τρόπο γραφής όταν γράφει στο gazzeta.

Sam Vincent

Τόσα χρόνια ναυαγοί ακόμα στο μέσο του ωκεανού βρισκόμαστε? Από τύχη κάποιο ρέμα δεν θα έπρεπε να μας σπρώξει προς μια στεριά Καπετάνιε μου? Ακόμα και τον Τομ Χανκς στον “Ναυαγό” τον μάζεψαν !!!

ChrisSiak

Να μια καλή ιδέα όταν κλείσουμε χορηγό τη Wilson ??

Στην ταινία αυτή Σαμ,ο Θωμάς (κατά το ορθόδοξον)δεν τη πάλεψε να περιμενει και βγήκε μόνος του στο νερό.Δεν ήξερε ότι θα τον μαζέψει κάποιο καράβι καταμεσής του πελάου(Καββαδιωτικο).Η απελπισία του τον έκανε να πιστέυει πως μόνος του θα βγει σε λιμάνι!
Θυμάμαι προ τριετίας σχεδόν, Πρώτε μου(δεν θυμάμαι αν είχες γραφτεί στο σάιτ τότε)να υποστηρίζω τον αγαπητό tarpley σε ένα ποστ και να δέχομαι επίθεση με ύφαλο και λογακια όπως “δεν ξέρεις από επαγγελματικο μπάσκετ”,”έτσι κάνει ο Ολυμπιακός”,”τόσα παίρνουν οι αθλητικοί ψηλοί” κ.ο.κ και σάμαλι.
Από τότε ,εποχή Ριρικου,πολλά έχουν αλλαξει.Οι Αγγελόπουλοι με κομμένο το μπαγιοκο του μπαμπά δεν τούς λες πρότυπο πια,κι εμείς από φραγκατα πετειναρια (ξανάμανα)γίναμε “πως είσαι Αλεκο-τι τα ρωτάς Κοσμά…”.
Είμαστε ξανά εμείς κι η τρέλα μας,λοιπόν.Τουτεστι,με αυτήν φορεμένη πως το ακούς να πάρουμε σβαρνα επώνυμους Αρειανούς για να βάλουν το κατιτις τους;Έβλεπα χτες Αντυπα-Στανιση στο open του Σαββικου.Ποσο απιθανό είναι να πειστούν τέτοιοι αρειανοι να επενδύσουν ένα μικρό κεφάλαιο στην ομάδα τους να πάρουν μετοχές;Άλλοι είναι:Πετρετζίκης,Χαριτατος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης,Ρένια Λουιζίδου (βοηθούσε χρηματικά τον super-3), Μαρινέλλα,Μάστερ Τέμπο….

Τα πρόσωπα που αναφέρεις θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας καμπάνιας διαφημιστικής για την ομάδα. Για τη χρηματική τους άνεση όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορούν.πχ ο Αντύπας όταν ήταν στα high του θα μπορούσε. Δεν ξέρω τι κομποδεμα έχει σήμερα. Για Στανίση, Λουιζίδου, Μάστερ Τέμπο, Χαριτατο δεν ήξερα!

Η Στανίση έχε τραγουδήσει τον ύμνο του Άρη,οι μάστερ Τέμπο έχουν γράψει και τραγούδι για τον Άρη(μαματο!).Ψαξτα στο YouTube.Ξεχασα να αναφέρω τον Καλυβάτση (έπαιζε και μπάσκετ στη ΧΑΝΘ με τον Λυπηριδη)που βγήκε χτες στον Αρναούτογλου,τον Άκη Σακελλαρίου,τον Θανάση Τσαλταμπαση και τον Μιχάλη Μητρούση(ζει;?)Ο βουλευτής της ΝΔ Γκιουλέκας κι ένας άλλος του ΣΥΡΙΖΑ,ο ,ευρωβουλευτης Χρυσογονος.Η Ευγενία Σαμαρά,παλιά στο Ράδιο Αρβύλα,τώρα ηθοποιός.Η Σαμπρίνα…Κάποιοι λένε για τον τραγουδιστή Μακρόπουλο και τον Στέλιο Μαξιμο,επίσης τραγουδιστής.Ξεχναω κι άλλους….
Επιμένω πάντως πως άλλο είναι να γίνεται έρανος ανάμεσα στον κόσμο ταληρακι-ταληρακι(βλέπε μπλούζες Ντραγκον)κι άλλο να ζητάς κατιτις από φραγκατους.

Captain,ζήτημα να συγκινηθούν 2 από αυτούς…Πιστεύω θα μείνουν απαθείς..Αμφιβάλλω αν ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκεται το τμήμα &αν θέλουν να μάθουν..

Κι εγώ απαισιόδοξος είμαι,αλλά αν δεν γίνει κρούση πως αλλιώς θα το μάθουμε;Το να μη ξέρουν τα τρέχοντα,δεν είναι απαραίτητα αρνητικό.Αν και ο Σακελαρίου είναι κάργα μπασκετικός και έρχεται και στο Αλεξάνδρειο.
Φυσικά το καλύτερο σενάριο για μένα θα ήταν να προσεγγιστούν ΣΟΒΑΡΑ,ο Γουλιέλμος αν θυμάμαι σωστά είχε αναφέρει πως θα δημιουργουνταν τμήμα μάρκετινγκ,κτλ.
Εγώ δηλαδή θα πήγαινα με σοβαρές προτάσεις να μιλήσω σε κάποιο ραντεβού με τους ανθρώπους.Με προτάση συγκεκριμένη και μάλιστα με όχι μια,αλλά και δύο,τρεις..Δεν θέλεις να βάλεις τόσα;Βάλε τόσα και έχεις αυτό ,αυτό κι αυτό.Οπου “αυτό” μετοχές,κάποια θέση,κάποιο “αντίκρυσμα όπως διαφήμιση στο παλε του κέντρου που εμφανίζεται η του cd-αυτο συνέβαινε παλιά,δείτε αγώνες του 80-90,όπου υπάρχουν διαφημίσεις της “Θεσσαλονικιας” με Διονυσίου κτλ!!!!Αλλά το κάνουν και τώρα στο Πελατάκι για κυκλοφορία δίσκων…
Μπορεί να ακούγεται αστείο,αλλά γιατί οχιές συ Τζιμ;Κι ας ρίξουν χυλοπίτα, τουλάχιστον να μην το σκεφτόμαστε άλλο…!

Ναι,αυτός είναι ο ένας..Τον έβλεπα σε γήπεδα στην Αττική.Ευτυχώς επιβίωσε από τη νόσο των λεγεωναρίων..
Οι περισσότεροι τυπικά δήλωναν τυπικά ομάδα.
Άλλον Αρειανό επώνυμο στην Αττική δύσκολα να βρεις πλην Μ.Λεάνη.