Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή της ΚΑΕ Ηρακλής στην οποία επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί!
Νέοι συσχετισμοί δημιουργούνται στο Πρωτάθλημα της Basketleague καθώς πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε την ακύρωση της απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ, είχε επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΚΑΕ Ηρακλής λόγω μη αδειοδότησης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αυτό σημαίνει ότι από τους 13 βαθμούς που είχε ο Ηρακλής έπειτα από ισάριθμους αγώνες στο Πρωτάθλημα, αυτομάτως επιστρέφει στους 16 βαθμούς και φυσικά δημιουργούνται ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής του στην κατηγορία. Προφανέστατα, η απόφαση του ΑΣΕΑΔ αποτελεί μια ξεκάθαρη μορφή δικαίωσης για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι είχαν καυτηριάσει την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς η τελευταία δεν είχε χορηγήσει την ΚΑΕ με πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

Πηγή: Ηρακλής: Δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ, παίρνει πίσω τους τρεις βαθμούς | Gazzetta

Αυτό σημαίνει πως κανείς δε θα τιμωρηθεί; Είναι μόνο για τον Ηρακλή; Τι σημαίνει ΟΕΟ;

 

30 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pippo

F**k. Εγώ πάντως αγχώθηκα!

Pippo

Με -3 πόσες;

Babis cool

Θα τη γλιτώσουμε πιστεύω!

Δε μπορούμε να χαλαρώσουμε οι Αρειανοί….Σε εμάς δεν έχει εκδικαστεί καν η υπόθεση ,σωστά;

Jose

Το λογικό είναι πως αυτά είναι εξαιρετικά νέα για εμάς, εφόσον δεν έχει εκδικαστεί καν σε 1ο βαθμό. Τώρα αν οι υπόλοιποι έχουν προσφύγει στο Ασεαδ ή αν μπορούν τώρα λίγη σημασία έχει. Με 6 νίκες έως τώρα θέλουμε κανα δύο ακόμα για σωτηρία.

καπετάν Κανένας

Αν έχουμε τον ίδιο η παρόμοιο λογο που τωακαναμε σκ…τα στον φάκελο με τον Ηρακλή,ναι,λογικά.
Το ξέρουμε αυτό όμως;

Jose

Δεν είχε ο Ηρακλής χρέη σε παίκτες;;; Εξάλλου Κολοσσός και Απόλλων ήταν απλά εκπροθεσμοι δεν ασχολήθηκε κάνεις με τον φάκελο τον ίδιο.

Nick the Greek

Αν θυμάμαι καλά είχε ένα αστείο χρέος προς τον Ζαρα που το πλήρωσε εκπροθεσμα.

Nick the Greek

Δεν πιστεύω να είναι τόσο ευκολο για εμας. Ο Ηρακλής δεν αναγνώριζε το χρέος προς τον Ζαρα για αυτό το λόγο δεν το πλήρωνε. Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν 5000€

spire

Αυτό με το μπάτζετ αν θυμάμαι καλά είχαν πλαστογραφήσει το συμβόλαιο του Κουζέλογλου για να μπορέσουν να φτάσουν το κατώτατο όριο που όριζε η προκύρηξη.

Κάτι τέτοιο.

Τώρα αν είχαν χρέος, το πλήρωσαν και αθωώθηκαν είναι μάλλον πολύ καλό νέο για εμάς.

vaggelaris

Αυτο σημαινει οτι τιποτα δε τελειωσε για το θεμα παραμονη. Αυτο να εχουμε στο νου μας. Εχει δρομο το πρωταθλημα…

loukmosh

Εγώ πάντως τον πρόεδρο του τον είδα την προηγούμενη Παρασκευή το πρωί στον Φλοίσβο, έπινε καφεδάκι σε παραδιπλανό τραπέζι.

Δεν τον κόβω πολύ εξαφανισμένο.

vaggelaris

Τα, λαμογια στη χωρα αυτη βρισκουν παντα τον τροπο. Κ να χαθει ο ιωνικος υπαρχοτν τοσες αθηναικες συνοικιες που θα βρεθουν ξαφνικα στην Α1….

loukmosh

Μπα όχι, το έψαχνα και εγώ το Χριστινάκι, αλλά πουθενά.

Nick the Greek

Κατά την γνώμη μου ο Απόλλων είναι πιο κοντά στον υποβιβασμό και θα πω και μια ομάδα έκπληξη, το Λαυριο. Σε πολυ κακή κατάσταση εδώ και δυο μήνες και με αρκετά δυσκολο πρόγραμμα

Nick the Greek

Έχεις δίκιο αν παμε με τις νίκες 3 ο Ιωνικός και 5 ο Απόλλων, θα λέγαμε ότι είναι με το ένα ποδι στην Α2. Πάντως εγώ δεν θα τον έδινα τελειωμένο, βέβαια έχει σοβαρο μειονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Απόλλωνα

simon says

Αυτή η συζήτηση που κάνετε, είναι το καλύτερο επιχείρημα για να μειωθούν οι ομάδες! Κάποτε η παραμονή φλέρταρε με τις 10 νίκες!! Είχες 9 και υπό προϋποθέσεις έπεφτες!! Τώρα ο Απόλλωνας μπορεί ακόμα και χωρίς άλλη νίκη να σωθεί με 5!!