
Σε ένα παιχνίδι κλειστό , με πολλά άστοχα σουτ και λάθη , καταφέραμε να βγούμε νικητές.
Η ομάδα είχε άγχος κι αυτό φαινόταν στα ποσοστά μας ( 21/60 σουτ , 16/24 βολές ) , αλλά ευτυχώς ήταν απλά πολύ καλύτερη από τον Ηλυσιακό.
Κλειδί του αγώνα ο περιορισμός του Στόγκλιν στο 4ο δεκάλεπτο , ο οποίος είχε 2/8 σουτ ( κι ευτυχώς έχασε και το τελευταίο τρίποντο ).
Αυτή η νίκη ελπίζω να ηρεμήσει την ομάδα και να την επαναφέρει στα φυσιολογικά της επίπεδα.
- Ήταν το δεύτερο χειρότερο παιχνίδι , επιθετικά , με 85,8 επιθετική αποτελεσματικότητα ( το προηγούμενο ήταν με τον Απόλλωνα στην Πάτρα με 76,3 ).
- Ελέγξαμε απόλυτα το αμυντικό μας ριμπάουντ. Ο Ηλυσιακός είχε μόλις 3 επιθετικά κι αυτή είναι η καλύτερη μας επίδοση για φέτος. Ειδικά σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι , με τόσα άστοχα σουτ , καταλαβαίνετε πως αυτή ήταν από τις κύριες αιτίες της νίκης μας ( αν όχι η κύρια ).
- Στο 4ο δεκάλεπτο βγάλαμε τον Στόγκλιν έξω από το παιχνίδι. Έβαλε 2 τρίποντα ( ένα στην αρχή κι ένα στο τέλος ) κι είχε 2/8 σουτ και 0 βολές. Κάτι είναι κι αυτό…
- Πάλι στο τέλος πήγαμε να το χάσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό. Τα παιχνίδια τα τελειώνουν οι έμπειροι παίκτες μας κι όχι ο Μούρτος κι ο Μποχωρίδης να πω πως κάνουν λάθη απειρίας. Αν δεν μπορεί κι ο Πάσαλιτς , βάλε Καραποστόλου , αλλά δε γίνεται να είμαστε 56-61 με τη μπάλα στα χέρια μας στα 45 δευτερόλεπτα και μετά να νικάμε με τη ψυχή στο στόμα και με τη βοήθεια της τύχης.
ΟΜΑΔΑ | OFF EFF | DEF EFF | PACE | eFG% | TOR | ORR | FTR |
ARIS | 85.8 | 83.2 | 73.2 | 40.0 | 17.5 | 28.2 | 40.0 |
ILISIAKOS | 83.2 | 85.8 | 40.9 | 19.8 | 9.4 | 40.0 |
Παρατηρώ ότι επί Αγγέλου έχουμε ανεβάσει πολύ τις ασίστ μας, παίζουμε καλύτερη άμυνα, περνούμε περισσότερα ριμπάουντ. Από την αλλη τα λάθη μας μένουν στ ίδια επίπεδα και η επίθεση είναι κακή (αρκετά αστοχοι)
Άρα κατά την γνώμη μου πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη. Ώρες ώρες είναι λάθη που ούτε σε παιδικο δεν τα κάνουν.
Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά για την εξάδα πλέον. Έχουμε ξεφύγει πλέον αρκετά από τους κάτω.
Παναγιώτης
Νίκη να είναι και όπως θέλει ας είναι.
Άρης παντού. Κύπρος
Δεν το είδα (όπως και όλοι φαντάζομαι) αλλά μπορώ να καταλάβω το σχόλιο για το ότι πήγαμε να χάσουμε το ματς. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τα πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία αλλά δε βλέπω να βελτιωνόμαστε. Και άλλες φορές φέτος κινδυνέψαμε να χάσουμε δικά μας ματς (και με τη Ρόδο το καταφέραμε) αλλά τα ίδια λάθη ξαναγίνονται. Πάντως καλή νίκη και υπάρχει σαφής βελτίωση από την αρχή της χρονιάς σε κάποιους τομείς.
Εννοούσα Ρέθυμνο.
Η ουσία παιδιά είναι η νίκη… Να καθαρίσει η ομάδα από νωρίς και μετά να δούμε τι θα γίνει. Θα παίξει παραπάνω ο Μποχωρίδης κ ο Βεζένκοφ αν κ ο 2ος κερδίζει χρόνο με τις εμφανίσεις του.
Όλοι παλέ για να βοηθήσουμε τον πρόεδρο με έσοδα από τα εισιτήρια 🙂
Καλή συνέχεια στην ομαδάρα μας
εγώ πάλι απο σήμερα κοιμάμαι πιο ησυχος… είμαστε 3 νίκες πάνω απο Ηλυσιακό και μάλλον 5 πάνω απο Ελευσινα και 4 απο Καβάλα δεδομενου οτι θι τους κερδίσουμε στην έδρα μας… άρα ο ταπεινός πλην άκρως ουσιαστικός πρωτεύων στόχος επετεύχθει… πλέον η διοίκηση, ο Αγγελου και οι παίκτες μπορούν να χτίζουν. Οχι για play offs και εξάδες, αλλά πρώτα ο Θεός για μια τριετία μετά. Κάθε νίκη έχει τη σημασία της και κάθε ήττα επίσης , αν εστιάσουμε σε αυτό το σκοπό. Ελπίζω να μην αρχισουμε τα ΑΡΗΣ εισαι, ο Αυτοκρατορας μόνο για τίτλο κλπ… ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.
Υ.Γ. Αγωνιστικά δεν έχω να πω πολλά , αν και νιώθω σαν να το είδα το μάτς!!!