ΟΙ 4 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
 

ΟΜΑΔΑ OFF EFF eFG% FT/FG OREB% TOr
ΑΡΗΣ 93,6 47,3 34,6 21,9 11,2
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 82,3 39,3 23,0 35,1 6,6

* Το καλύτερο μας αμυντικό παιχνίδι και συνέχεια από το παιχνίδι με το Μαρούσι . Αρκετά εύστοχοι σήμερα και αυτό ουσιαστικά μας έδωσε την νίκη , γιατί πάλι στα ριμπάουντ τα κάναμε … χάλια…

Από σήμερα θα σας δείχνω και τον πιο αποτελεσματικό παίκτη μας σε κάθε αγώνα με βάση το +/- σύστημα του ΝΒΑ (NBA evaluates all players based on the efficiency formula: ((Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks) – ((Field Goals Att. – Field Goals Made) + (Free Throws Att. – Free Throws Made) + Turnovers)).
και τον πιο εύστοχο στο True Scoring % το οποίο προσμετράει όλα τα σουτ που κάνει ο παίκτης στο παιχνίδι ( δίποντα , τρίποντα , βολές ).

MOST EFFICIENT DIXON +28
TS% DIXON 72%

* Ο Ντίξον ήταν ο MVP  και με διαφορά …

Τα επίσημα στατιστικά του αγώνα εδώ
Δηλώσεις εδώ

Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι ( το άκουσα όσο μπορούσα στο ραδιόφωνο , αλλά μπάσκετ από το  ραδιόφωνο είναι σαν να ακούς τους γείτονες να το κάνουν … φαντάζεσαι πολλά αλλά τίποτα δεν ισχύει στο τέλος ) μπορώ να πω ότι ήταν γενικά εύκολο . Το κάναμε δύσκολο χάνοντας όσα πιο πολλά αμυντικά ριμπάουντ μπορούσαμε , αλλά ευτυχώς ο Ηλυσιακός ήταν πάρα πολύ άστοχος ( ειδικά στα τρίποντα ) .
Ο Ντίξον κάνει αυτό που κάνει όλη του τη ζωή ( να σκοράρει ) ,ο Κλάρκ δείχνει να προσαρμόζεται στον πιο οργανωτικό του ρόλο ( 5 ασίστ ) , ο Μπάρλος συνεχίζει να τα σπάει ( αλλά κατέβασε 9 ριμπάουντ ) και ο Ρίτσαρντσον να χάνεται στο βάθος του πάγκου …

Γενικά η πρώτη μας νίκη , μια νίκη που την χρειαζόμασταν ψυχολογικά πιο πολύ και την πήραμε .

Επόμενος αγώνας με τη Ζαντάρ στην Κροατία