Κάλεσα όλους τους παράγοντες μετά τον αγώνα να ανεβούμε στο γραφείο. Ήταν ο Παπαγεωργίου, ο Αρβανίτης, ο Γαλιλαίας και ο Πλιάκης, ο Λιούπης, ο Φωτιάδης και άλλοι. Ήμασταν 12 άτομα. Συζητήσαμε. Μας είπαν πως ο Γουλιέλμος είναι εξαφανισμένος εδώ και μερικές εβδομάδες. Τώρα δεν ξέρω πώς ήρθε σε επικοινωνία ο Μαρκόπουλος με τον Γουλιέλμο.

Το κλίμα της συζήτησης ήταν εξαιρετικό, δεσμευτήκαμε να βοηθήσουμε. Τα οικονομικά στοιχεία δεν ήταν στη διάθεσή μας. Είμαστε πέντε άσχετοι, χωρίς ρόλο, που μαζευτήκαμε για να σώσουμε την ομάδα. Τα χρέη είναι πολλά και δεν τα ξέρουμε. Ζούμε εποχές Λάσκαρη με τον Γουλιέλμο. Συμφωνήσαμε ο ΑΣ να βγει μπροστά. Θεσμικά δεν έχουμε ρόλο οι υπόλοιποι. Ο ΑΣ πρέπει να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση, με το οικονομικό κυρίως. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ένα χρέος άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν ξέρω πόσο είναι. Το άλλο θέμα είναι το αγωνιστικό, που πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή.

Συμφωνήσαμε να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου, σήμερα συνεδριάζει ο ΑΣ, θα σας ενημερώσει ο Λευτέρης (Αρβανίτης) τι μέλλει γενέσθε. Χθες το βράδυ μου το ανακοίνωσαν ότι ο Γουλιέλμος μού έδωσε τις μετοχές. Σχιζοφρενικά πράγματα, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μπήκα στο γήπεδο και μου έλεγαν τέτοια πράγματα φίλοι μου. Δεν θα πάρω τις μετοχές.

Το ένα μέτωπο είναι το οικονομικό και το άλλο το αγωνιστικό. Υπάρχουν άνθρωποι που θυσιάζονται με τα χρήματά τους. Η παραίτηση του Σούλη διευκολύνει τα πράγματα. Τον αγαπάω αλλά δεν πήγαινε άλλο. Το ποιοι θα έρθουν είναι άλλο θέμα. Πρέπει να είναι ένα παιδί από τον Άρη. Εγώ θέλω την επιστροφή του Σάββα Καμπερίδη. Το λέω ως οπαδός, πρέπει να επιστρέψει. Θυσίασε μισθούς και χρόνο για την ομάδα. Τα χρήματά μας τα έχουμε χάσει στον Άρη, όλοι βοηθήσαμε.

Πηγή: Ζουλιάμης: «Πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου, με Ερασιτέχνη και συγκεκριμένα άτομα» • Yellow Radio

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Κ η βλακωδης απορια μου. Γιατι επρεπε να φτασουμε εδω που ειμαστε για να γινει αυτο? Δε φαινοταν που πηγαινε το πραγμα?θελει πολυ μυαλο? Μπουχτισα….

Jim Patras

Γουλιέλμος τέλος,το δηλώνει τώρα στον arena fm.

starstar2301

Είπε και κάτι άλλο σοβαρό, ότι η συμπεριφορά και η απόδοση δύο παικτών είναι «περίεργη».

Bilias6

Τωρα? Τωρα ειναι αργα αγαπη μου γλυκια… Πρεπει να δειτε την φωτογραφια στο πρεσαρις. Διαβαστε και την τελευταια παραγραφο και θα καταλαβεται. Το σχεδιο σε δραση! Βυθιζετε ο τιτανικος και θα εχουμε και βιολι. Εγω παιδια χορτασα. Τα πιτσιρικια Αρειανακια φροντισα να τα κανω, Θα φροντισω να τους μαθω και τι κουμασια ειστε. Ειστε η γενια των παραγοντων που ρημαξε τον συλλογο.