Ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Γιάννης Αγραβάνης είναι δύο παίκτες με τους οποίους ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την επόμενη σεζόν, όμως ο Καμπερίδης εξετάζει κι άλλους Έλληνες, όπως τον Θόδωρο Ζάρα και τον Γιάννη Κουζέλογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο ο Ζάρας να επιστρέψει στον Άρη μετά από τρία χρόνια είναι υπαρκτό. Οι κίτρινοι θέλουν παίκτες με καλό μακρινό σουτ, εμπειρία και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και ο Ζάρας πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει επισημοποίηση του ενδιαφέροντος με κάποια πρόταση, αλλά είναι παίκτης που θα απασχολήσει άμεσα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κουζέλογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Λαύριο και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει στη θέση “4” σε άμυνα και επίθεση και εφόσον βρεθεί η κοινή γραμμή στο οικονομικό, είναι πιθανό να συμφωνήσει και αυτός για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Ζάρας και Κουζέλογλου στο

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atsakala

Με αυτά τα μπαν συνέχεια δεν μπορώ να προτείνω τίποτε εκτός από τους γνωστούς.

Κουζελογλου δεν είχε απασχολήσει και πριν λίγο καιρό αλλά μάθαμε ότι τα βρίσκει με Λαύριο;

Sam Vincent

Άσχετο: Ο ΠΑΟ κράτησε τον Καλαιτζακη για 3ο pg….. Λέτε να μας δώσουν τον Μπο δανεικό;

Dom

Τον μποχωριδη δεν τον πήραν για δεύτερο pg;

Pippo

Αυτούς τους δύο τους πήραν για pg;!

spire

Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει… θέση για τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, ο οποίος θα ήταν ο 3ος πλέι μέικερ της ομάδας σε περίπτωση που δεν προχωρούσε του Καλαϊτζάκη. Γι’ αυτόν τον λόγο οι «πράσινοι» θα τον δώσουν δανεικό σε άλλη ομάδα, αφού πρωτίστως ανανεώσουν και το δικό του συμβόλαιο.