Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο του συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ και ενημέρωσε για πως μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τη βοήθειά του.

Επειδή ο κόσμος του ΑΡΗ έδωσε χρήματα από το υστέρημά του και δικαιούται να γνωρίζει πού πήγε το κάθε ευρώ, ενημερώνουμε ότι από τις προαναφερθείσες δράσεις, μέχρι σήμερα συγκεντρώθηκε συνολικά το ποσό των 24.080,000 ευρώ. Τα χρήματα κατατέθηκαν στην Εφορία, σε Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, αλλά και σε άμεσες υποχρεώσεις της ΚΑΕ (ενοίκια). Το «μέχρι σήμερα» αναφέρεται διότι, όπως επισημάνθηκε παραπάνω, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται.

Πηγή: «Ευχαριστώ» του ΑΣ Άρης στον κόσμο και ενημέρωση για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

Δεν ξέρω για εσάς τους υπόλοιπους παιδιά, αλλά εγώ που έβαλα και το ταπεινό δεκαρικάκι μου στη viva, νιώθω απογοητευμένος από το ποσό που μαζέψαμε όλοι εμείς οι αγνοί φίλαθλοι του Άρη.Το ελάχιστο που περίμενα να μαζευτεί είναι υπερδιπλάσιο αυτού του ποσού. Εννοείται πως ο μεγαλομέτοχος είναι άφαντος, πως οι παλιοί παράγοντες του συλλόγου επίσης αλλά όλους τους παραπάνω, συγγνώμη αν αδικώ κάποιους, τους έχω για αρπαχτικά που θέλουν να βγάλουν από την ομάδα οπότε έχω εδώ και χρόνια πάψει να περιμένω το οτιδήποτε.

Aris

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες απλά θεωρούσα πως την καψούρα σου την βλέπεις λίγο ρομαντικά. Και δεν σκεφτόμουν κάτι φοβερό 5000 – 10000 άτομα να βάλουν από 5 ως 10 ευρώ. Τί ψυχή έχει ένα τάλιρο για να μην τρελαίνεσαι κάθε Σάββατο βλέποντας την ομάδα; Βέβαια η δική σου πιο ρεαλιστική προσέγγιση αποδείχθηκε πιο κοντά στην πραγματικότητα.