Είναι απολύτως λογικό οι κίτρινοι να θέλουν να κρατήσουν τον Μποχωρίδη στην ομάδα τους και την επόμενη χρονιά, ετοιμάζουν την πρόταση που θα είναι εντός της οικονομικής λογικής της νέας διοίκησης και ευελπιστούν να τον πείσουν να συνεχίσει.

Πηγή: Ετοιμάζεται πρόταση παραμονής στον Μποχωρίδη – PRESSARIS

Ναι ναι ναι

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Αν κρατήσουμε Λευτεράκη θα είναι μεγάλη επιτυχία .Αν κρατήσουμε Λευτεράκη και Αη Τσαι ,θα είναι απόλυτος θρίαμβος . Τον Αθηναίο τον ευχαριστούμε αλλά τα δυο παιδιά ,είναι …πιο Αρης απ αυτόν .

Starstruck

Άϊντε να μην το καθυστερούμε το πράμα. Προτάσεις σε Μποχωρίδη-Τσαϊρέλη να κλείσουν γρήγορα (αφού έμεινε κι ο Αγγέλου έξτρα το κίνητρό τους) και να αποδείξουν και οι ίδιοι ότι θέλουν να μείνουν (όχι μόνο λόγια). Σίγουρα μπορούν να βρουν καλύτερα λεφτά αλλά όλοι θα τους ξεχάσουν όπου και να παίξουν. Μόνο στον Άρη του Αγγέλου θα χτίσουν υστεροφημία, όνομα και το να γίνουν για πάντα σημείο αναφοράς στους αρειανούς φιλάθλους, σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για την ομάδα. Ο ΑΡΗΣ δεν είμαστε μόνο εμείς αλλά και οι παίχτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου…

stepap

Αν η πρόταση είναι γύρω στα 65χιλ. ελπίζω να πει το Ναι.
Το ίδιο και ο Τσαι.

vaggelaris

Αυτή τη τριάδα(μποχωριδης,τσάι,φλιωνης)όλοι νομίζω τη θέλουν. Απλά για να μείνουν θα ποντάρουμε πιο πολύ στο συναίσθημα παρά σε όλα τα άλλα.

stepap

Είναι καλοί παίκτες, καλοί χαρακτήρες, πονάνε την ομάδα, τι άλλο να ζητήσεις;
Μακάρι και ο Καλαιτζακης να γίνει σαν αυτούς και σε 2 χρόνια να μπορούμε να επαναπατρισουμε και τον αγαπημένο όλων μας Σάσα.
Ομάδα 5 αστέρων, Αριανων αστέρων.

vaggelaris

Εγώ πάντως Σάσα βλέπω να οδεύει προς αιώνιους το καλοκαίρι. Αποχαιρετά τη Μπάρτσα…