Ετοιμάζεται πρόταση για το συμβόλαιο του Μποχωρίδη | PRESSARIS:

Οι διοικούντες ετοιμάζουν με πολύ προσοχή την πρότασή τους προς τον ταλαντούχο γκαρντ, διεθνή με την Εφήβων και λογικά εντός του επόμενου δεκαημέρου θα είναι σε θέση να τον καλέσουν στα γραφεία της ΚΑΕ για να υπογράψει.

4ετές με 30-40-50-60 χιλιάρικα ανά χρόνο και Buyout για ΝΒΑ και ομάδες εξωτερικού(500.000 χιλιάρικα) και τελειώσαμε…

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

tha pairnei 30 eos 60 xiliades euro kai tha valei ritra 500?den stekei auto?ektos an vasizomaste sto oti einai arianaki.allios molis to dei o lotsos auto tha valei ta gelia

experience

Είναι τρόπος αν σου βγει ένα ταλέντο και το θέλει άλλη ομάδα με μεγαλύτερη οικονομική δύναμη να το κρατήσεις ή τουλάχιστον να αποζημιωθείς. Αλλιώς μόλις κάποιος γίνεται καλός θα στον παίρνουν κατευθείαν τζάμπα.