Σύμφωνα με κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ΚΑΕ… «αυτή τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει τα 1500 εισιτήρια διαρκείας, απέχουμε όμως από τον στόχο που είχαμε», είπε στη «Μ».

Ο στόχος του Δημήτρη Γουλιέλμου ήταν η διάθεση τουλάχιστον 2.500 καρτών διαρκείας, στην πραγματικότητα όμως οι συνθήκες στην ομάδα τον καθιστούσαν ανέφικτο.

Πηγή: «Εσπασε» το φράγμα των 1500 διαρκείας» – Metrosport.gr

Προχθεσινό το άρθρο , αλλά δεν το είδα κάπου αλλού και νομίζω αξίζει να το ανεβάσω. Εγώ θα πω και πολλά είναι πάντως , έτσι όπως πήγε το καλοκαίρι.

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Aν είχαμε κερδίσει χθες, θα πουλούσε η ΚΑΕ κι άλλα.
Πέρσι πόσα είχαμε;

Ε ρε και να φέρει ο ιδιοκτητωρας κάνα Βλάντο! 5000 διαρκείας και λίγα,σε λέω…!!!Θα ξεπουλήσουμε,σε λέω!

Dom

Μια χαρά είναι αν όντως έχουμε δωσει τόσα. Ουσιαστικά τα περισσότερα έφυγαν την προηγούμενη βδομάδα, άμα πλησιάσουμε και τα 2000 θα είναι τέλεια κι ας λέει ο Γουλιέλμος ότι ήθελε 2500, εντάξει αυτά λέγονται μες την πολιτική της αγοράς..

ChrisSiak

Αν ισχύει κάτι γίνεται. Με νίκη χτες θα ακουμπούσαμε ευκολότερα τα 2Κ. Εγώ επειδή πιστεύω πως θα στρώσει η ομάδα και θα δούμε ομάδα νομίζω-θεωρώ-ευελπιστώ πως σε κανα μήνα θα έχουμε φτάσει τα 2Κ που μην γελιόμαστε, για το καλοκαιρι που περάσαμε είναι καλά.

Εντάξει Βλάντο γέννησε η γυναίκα σου, έχασες την προετοιμασΧΑΑΧΑΧΧΑΑ μπορείς να έρθεις.

Jose

Εγω θελω να πω ότι εάν δώσεις στο κόσμο 1 θα σου δώσει 100. Μόλις φάνηκε μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας και τα διάρκειας πουλήθηκαν, αλήθεια έχει άλλη ομάδα εκτός από παο πάνω από 1000, και το γήπεδο γέμισε και αν η ομάδα βελτιωθεί δε θα αδειάζει ποτέ.

Jose

Στο παοκ αν μαζευτούν 1000 άτομα πρέπει να φέρουν καθαριστρια να ξεσκονισει.

xaris

Πληροφορίες λένε ότι έρχεται ο γιανκοβιτς….. Ακούσαμε κάτι;;;; 🤔 (δεν ήξερα σε ποιο ποστ να το πω😂)

Sam Vincent

Αν έρθει ο Βλάντο θα έχουμε αυτόν και Μπο ,Γκετσε ,Σακ ,Μορις, Ironman για δυο θέσεις . Εκεί ,αφήνεις τον Μόρις (που τον πιστεύω) και παίρνεις έναν ξένο pg ή αθλητικό 4-5 ρι (με την σειρά προτίμησης όπως τους αναφέρω) ,Αν γίνει το πρώτο και καταφέρει και σηκώσει την θέση του ο Τάλτον τότε ισορροπούμε το ρόστερ κατα πολύ ,χωρίς (πολλά) λεφτά . Αλλιώς αλλάζεις και Τάλτον με κάτι καλύτερο (δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε καλύτερο pg του σημερινού Τάλτον ) Ας τον περιμένουμε όμως .

italiano pazzo

Αναφέρθηκε στο yellow, στην εκπομπή “ντούο στουτζες” ότι από την ΚΑΕ διέρρευσε ότι είναι πολύ κοντά με τον Βλάντο και η τελική συμφωνία (ή μη, να κρατήσουν και μια πισινή) θα επέλθει μετά από τον αγώνα του Σαββάτου

xaris

Με. Πρόλαβες φίλε, ναι εκεί το άκουσα 🙂

Ποιος Χάρης,ο Ραμόν;αΧΑ-ΚΑΛΟ,Ε; Ο Vinok κάτι έγραψε αλλά δεν δευτερολογει ,τον απαυτο σου να χτυπάς χάμω….