Το Δ.Σ. του Συνδέσμου κύλησε χωρίς τις ραγδαίες εξελίξεις που «κυκλοφορούσαν» τις τελευταίες μέρες σχετικά με την φημολογούμενη παραίτηση του προέδρου, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ωστόσο, τίποτε δεν αποκλείει την ένταξη σε μεταβατική προεδρεύουσα διοίκηση που θα οδηγήσει τον ΕΣΑΚΕ σε νέες εκλογές.

Με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να μην παρουσιάζεται διατεθειμένος να παραιτηθεί αλλά να δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαρτίου, γίνεται αυτομάτως αντιληπτό ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος βρίσκεται – τρόπον τινά – σε διαδικασία αποχώρησης.

Θέμα κατάθεσης πρότασης μομφής, για την ώρα δεν τίθεται (απαιτείται σύμπραξη πέντε ομάδων), ωστόσο, Περιστέρι, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Προμηθέας (με την συναίνεση του Λαυρίου, του Κολοσσού, του Ιωνικού και της Καρδίτσας) μοιάζουν να βρίσκονται στην ίδια γραμμή όσον αφορά στην επιτακτική ανάγκη αλλαγών και άμεσων βελτιώσεων (η ΑΕΚ στήριξε τον πρόεδρο, εκτιμώντας ότι η ευθύνη είναι συλλογική) γύρω από την λειτουργία του Συνδέσμου και τα έσοδα των μελών του.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ: Μένει μέχρι να… φύγει ο Γαλατσόπουλος | Gazzetta

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Η μαχη γινεται φυσικα οχι για να παει μπροστα το αθλημα αλλα κλασικα για να περασουν καποιοι τα δικα τους συμφεροντα…