Arena Press

μέσω «Ερωτευμένοι» στον Άρη με τον Ζάρα!.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “ArenaPress”, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα αλλά δεν επιδέχονται καμιάς αμφισβήτησης, οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεχωρίσει ένα όνομα το οποίο θα τους απασχολήσει σοβαρά με το τέλος της φετινής χρονιάς. Πρόκειται για τον Θοδωρή Ζάρα, τον αρχηγό του ΚΑΟΔ, ο οποίος πραγματοποιεί μια πολύ γεμάτη χρονιά με την φανέλα της Δραμινής ομάδας.

Manager alert!!! Καταλαβαίνεις πως πλησιάζεις στο τέλος της χρονιάς , όταν αρχίζουν αυτά τα ρεπορτάζ.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς…

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Ελα να πάρειιιιςςςς!Αρχισε τις φήμες ήδη ο πρώην δημοσιογράφος μάνατζερ του;;Ο Ζάρας είναι μετριότατος,δεν πρέπει να περάσει κάν έξω απ το παλέ!Εχουμε παιχνίδια και play off μπροστά μας δεν θα ασχολούμαστε τώρα με όλες τις μετριότητες και κυρίως με αυτούς του πρώην υπαλλήλου μας

The_Emperor_Is_Dead

Eίναι μετριότατος παίκτης!Φέτος όλη η ομάδα στήθηκε πάνω του,ολο το παιχνίδι του ΚΑΟΔ περνά απ τα χέρια του και ο ΚΑΟΔ παλεύει να σωθεί!Κάνει πολλά σούτ,στην άμυνα δεν είναι τόσο συνεπής όσο λέτε,είναι στο ίδιο χαμηλό επίπεδο με τον Πάσαλιτς,τα ποσοστά του δεν τα λές καλά και είναι γενικά κάτω του μετρίου παίκτης!Και το βασικότερο,όχι σε άλλους παίκτες μετριότητες επειδή έτυχε να κάνουν μια χρονιά φωτοβολίδα!Ούτε κάν έξω απ το παλε ο κύριος!

nikos

Το προσόν του Ζάρα είναι το σκοράρισμα – αν και τα νούμερα του εφόσον έρθει θα πέσουν αισθητα – και το μακρινό σουτ όπως και ο Πάσαλ. Παρόλα αυτά σε αντίθεση με τον τελευταίο είναι πιο συνεπής αμυντικά και περισσότερο παίκτης ομάδος. Και το κυριότερο. Είναι Έλληνας και σε καλή ηλικία και φτηνό(τερος) αν και υστερεί στην δημιουργία.

Καλή λύση, όχι κάτι το εξαιρετικό αν και σε αυτήν την θέση υπάρχουν καλοί αμερικανοί στην αγορά (πχ ο λόουρι του κορόιβου που πήγε στην ρήγα, λογικά θα αποδεσμευτεί το καλοκαίρι..)

Όσο για τον Πάσαλ φέτος είναι μετριότατος αλλά τώρα είναι τα κρίσιμα ματς να δείξει την αξία του και ότι αξίζει ένα νέο συμβόλαιο..

Και ένα γνωμικό που ταιριάζει απόλυτα μιας που έπεται και το ματς στην Ρόδο με αποδέκτη τον Πάσαλ….Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα Μοχάμεντ!

starstar2301

Διαφωνώ για τον Πάσαλιτς.
Έχει 10π., 4ασ. (μεγάλη βελτίωση), 50% 2π., 35% 3π.
Μπορεί και καλύτερα, αλλά μετριότατος δεν είναι.
Είναι νέος, παίζει 2 χρόνια στον Άρη, είναι τρελός και το πιο σημαντικό, είναι ηγέτης.
Αυτός ξέρω ότι δε θα φοβηθεί να το μπουμπουνίσει όταν οι άλλοι θα κρύβονται (εκτός του Βεζέ φυσικά).

nikos

Το ότι είναι τρελός και δεν φοβάται περισσότερο μας κάνει φέτος παρά καλό…είναι πεσμένος σαφέστατα σε σχέση με την 1η χρόνια, μόνο οι ασσίστ τον ανεβάζουν….10 πόντοι και 35% για πάσαλ δεν είναι τίποτα τρομερά στατιστικά..ίσα-ίσα..

starstar2301

συμφωνώ, απλώς νομίζω πως τον Ζάρα τον τρώει για πρωινό.

seindt

βρε φέρτε πίσω την ταλεντάρα τον Λαρεντζάκη λεμε..

stepap

Αν ειναι καλύτερος του Μουρτου ας έρθει. Ειναι όμως; Οποίοι έχουν άποψη ας απαντήσουν γιατί δεν τον έχω δει φέτος

nikos

Δεν θα έρθει για αντί-Μούρτο..Για δίδυμο με Μούρτο…

stepap

Δεν εννοώ να αντικαταστήσει τον Μουρτο. Λέω ότι καλό θα είναι οι παίκτες που περνούμε να έχουν αξία ίδια ή μεγαλύτερη του Σπύρου.