Ο Dominic Waters δέχτηκε χτύπημα στον αγκώνα του αριστερού χεριού του και εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας, το οποίο διέγνωσε μυϊκό τραυματισμό. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε θεραπεία και από την πορεία της θα φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου (23/01) με τον Αρκαδικό, στο «Nick Galis Hall».

Με προβλήματα επέστρεψαν και οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Θόδωρος Ζάρας, οι οποίοι επίσης εξετάστηκαν από το ιατρικό τιμ. Ο πρώτος έχει υποστεί τενοντίτιδα στον οπίσθιο μηριαίο και ο δεύτερος διάστρεμμα στον αγκώνα του δεξιού χεριού του

Πηγή: Επιστροφη με προβληματα | Aris BC Official

Ο Ζάρας πως κατάφερε κι έπαθε διάστρεμμα;

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dilliger

Είσαι προκλητικος…. Χαχα

timemaster

Από τα παλαμάκια. Δεν είναι ολοι καλοί σαν τον Τσουπ.
😉

Kotsos

Αν δεν κάνω λάθος η φάση που χτυπάει τον αγκώνα ο Waters είναι κλέψιμο της Αλμπα και εύκολο καλάθι. Μόνος του να χτύπησε τον αγκώνα του στον αέρα μου ακούγεται δύσκολο.

Επίσης στο 2ο αντιαθλητικό στον White δεν κατάλαβα τι έγινε, το πρώτο του Οκάρο μου φάνηκε λίγο αυστηρό, όπως αυστηρό και το flopping στον Ξανθόπουλο. Μετά είναι και το αντιαθλητικό του Mcneal το οποίο δεν είδα, γιατί είχα σηκωθεί και του τα σουρνα (του παικταρά) για τη χαζαμάρα που έκανε στην επίθεση. Σαν πολλά μαζεμένα περίεργα σφυρίγματα.
Από την άλλη 1-2 φαουλ του ψηλού μαλιά της αλπμα, ίσως και να μην ήταν (όπως αυτό στο Μούρτο στη baseline).
Αν ισχύουν όσα γράφω και είδα καλά, η πλάστιγγα έγειρε ξεκάθαρα προς την μεριά της αλμπα και μάλιστα όλα τα σφυρίγματα στο 2ο ημίχρονο ή προς το τέλος του αγώνα.

christos

Του μακνίλ είναι! Του γουάιτ το πρώτο δεν είναι απλά κατεβάζει τα χέρια..Η τεχνική στον Ξανθόπουλου μάλλον τραβηγμένη αν και δεν φάνηκε καλά στο ριπλέι. Θα μπορούσαν να σφυρίξουν λίγο καλύτερα! Ήταν γενικά κακοί καθώς έδωσαν και σε μας 3-4 (απλά όμως!!!) φάουλ που δεν ήταν..
Ας ελπίσουμε να μην αρχίσουμε τώρα τους τραυματισμούς..