A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Δεν είναι εύκολη η δημιουργία ομάδας υπό το καθεστώς περιορισμών. Ειδικά όταν αυτοί συνοδεύονται από τρομακτικές οικονομικές δυσκολίες. Αυτό διαπιστώνουν (κάθε μέρα) στον Αρη και πλέον είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν ακόμη και λύσεις παικτών που είχαν απορριφθεί. Κι αυτό διότι, Ουίλιαμ Χάτσερ και Τζαμάλ Σούλερ ζήτησαν (έκαστος) τουλάχιστον 100.000 δολάρια.

Οι «κίτρινοι» υποχρεώθηκαν να δώσουν χρόνο σε περιπτώσεις παικτών οι οποίες εκ των πραγμάτων παρουσιάζουν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Οπως αυτή του Ουίλιαμ Χάτσερ. Στις τελευταίες ημέρες, ο Αμερικανός άλλαξε τρόπο σκέψης, σκέφτεται έως και το ενδεχόμενο τερματισμού της καριέρας του! Για την ακρίβεια, ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Αρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει για ποσό μικρότερο των 100.000 δολαρίων, τονίζοντας ότι ήδη απέρριψε πρόταση αυτού του επιπέδου. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι επιτελείς του Αρη ζήτησαν να μάθουν τα δεδομένα της περίπτωσης του Τζαμάλ Σούλερ ο οποίος πέρυσι έκανε καλή χρονιά με τη φανέλα του Ηρακλή. Ενημερώθηκαν ότι ο έμπειρος Αμερικανός απέρριψε πρόταση άνω των 100.000 δολαρίων από ιταλική ομάδα και ότι το κασέ του παραμένει στα επίπεδα των 120-130 χιλιάδων δολαρίων.

Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή σε άλλες λύσεις γίνεται αναγκαιότητα και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», οι «κίτρινοι» θα κάνουν νέα προσπάθεια για τον Βασίλη Τολιόπουλο. Βέβαια, η περίπτωση του είναι περίπλοκη διότι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, βάσει του αριθμού των γκαρντ που διαθέτει η «Ενωση», προφανώς δεν έχει θέση στο ρόστερ αλλά δεν έχει αποδεσμευτεί. Παράλληλα, στις συζητήσεις που είχε με τον Αρη, διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά 10-12 χιλιάδων ευρώ, τέθηκε επίσης και ζήτημα εγγυήσεων. Κι αν ο Αρης αναγκαστεί να καλύψει αυτή τη διαφορά, είναι δύσκολο να παρέχει εγγυήσεις.

Γίνεται αντιληπτό ότι στο κάδρο (για την περιφερειακή γραμμή) ενδέχεται να επιστρέψει και το όνομα του Κεν Μπράουν. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε στον Αρη στην περασμένη αγωνιστική, εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα, αλλά λόγω περιστατικών απειθαρχίας, ο Σάββας Καμπερίδης δεν τον υπολόγισε στη λίστα. Πλέον όμως, δεν αποκλείεται να το κάνει γιατί είδε κι έναν ακόμη παίκτη (σ. σ. Χίκι) που είχε κατά νου να κλείσει σε άλλη ομάδα.

Πηγή: Επιστροφή σε Τολιόπουλο και Μπράουν για τον Άρη

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Εντωμεταξύ δεν υπάρχει κανένα νέο ούτε για τις μετοχές, ούτε για ΔΣ ούτε για το μπάν. Τίποτα. Άκρα του τάφου σιωπή. Κ οι παίκτες ένας ένας φεύγουν…

Οι παίκτες δηλαδή ,γενικά οι παίκτες,,όχι αυτοί εδώ σώνει κ καλά,δεν προσαρμόζουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους με βάσει τις γενικές συνθήκες του παγκόσμιου αθλητισμού;
Εκτός κι αν αυτές,Σουλερ,πχ,είναι οι προσαρμοσμένες;

Εξαρτάται από τον παίκτη. Ο χατσερ σου λέει σκέφτεται να σταματήσει οπότε για ποιο λόγο να κάνει εκπτώσεις αν δε καίγεται κιόλας? Το ίδιο κ ο σουλερ. Αν πιστεύει ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο γιατί να πει το οκ ειδικά σε μια ομάδα που είναι τελείως στον αέρα? Κ δε νομίζω ότι το δικό μας πρωτάθλημα είναι η μοναδική επιλογή ενός παίκτη έστω κ εν μέσω κορωνοιου

vaggelaris

Πάει κ ο Σμιθ. Επίσημα στη Λαρισα. Όλα βαίνουν καλώς….

J J Anderson

Πάει και ο smith έκλεισε στην Λάρισα!!

MrT

Για τα δεδομένα μας ήταν πολύ καλή περίπτωση.Κριμα.

MrT

Εγώ αν ήμουν Μπράουν δεν θα ήθελα καν να ακούσω τίποτα απ’ τον Άρη ,είναι πολύ υποτιμητικό να προσπαθούν για άλλους τόσο καιρό κ αφού πετάξουν να σε έχουν στο stand by.Φανταζομαι θα μπορεί να βρει και με καλύτερα λεφτά αλλού αλλά είναι naughty boy k ξέμεινε.Πόσα να του δίνουμε άραγε καμιά 70αρα?