Η διάθεση των Court Side Seats ξεκίνησε και δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί, να παρακολουθεί από πολύ κοντά τις αναμετρήσεις της αγαπημένης μας ομάδας για τη σεζόν 2018-2019.

Η δέσμευση των θέσεων μπορεί να γίνει είτε με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είτε με την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου για το εκάστοτε παιχνίδι της ομάδας μας.

Πηγή: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ COURT SIDE SEATS ΣΤΟ “NICK GALIS HALL” | Aris BC – Official Page & Online Store

Μια χαρά , αρκεί να μην έχουμε τους γνωστούς “επίσημους” από εκείνη την πλευρά…

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Καιρος ηταν..βεβαια μετα τα όσα έγιναν σε εκείνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πρέπει ν βρεθεί τρόπος ελέγχου του ποιος κάθεται σε αυτές.

Toby B

Ναι απλά αν τιμωρηθεί η έδρα Ναιτ για 1 2 παιχνίδια, τι θα κάνει ο Γουλιεμος? Θα πει αυτοί οι 2 3 είναι υπεύθυνοι ας πληρώσουν τα σπασμένα?

AlphaMi

Δεν ειναι πολλα τα ατομα…ενας ειναι που οπου κι αν κατσει μπορει να δημιουργησει προβλημα

Toby B

Στον συγκεκριμένο, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, δεν πρέπει να δοθεί courtside. Αν έχει τα λεφτά και θέλει να τα δώσει ας πάρει μια θέση δίπλα στον Γουλιέλμο για να τον προσέχει κιόλας.

ChrisSiak

Μπορούν να βρουν έναν τρόπο να κάθονται μόνο παιδάκια σε αυτές τις θέσεις; Κ όχι ο κάθε αρουγκανος που πάει κ βαράει τον πάγκο στον αγώνα με το Λαύριο;

Κάθε ομοιότητα με πραγματικά γεγονότα είναι εντελώς τυχαία…

GeorgeG

Με το Λαύριο ρε φίλε. Αν είναι δυνατόν.
Και η ξεφτίλα του συγκεκριμένου γεγονότος είναι ότι το Λαύριο μας υποστήριξε στην έφεση για να μην τιμωρηθούμε.

ChrisSiak

Κ ήμασταν καμία δεκαπενταριά μπροστά. Αλλά δεν έχει σημασία. Είτε νικάς είτε χανεις είτε παίζεις με Λαύριο είτε με Μπουλς δεν πας στο γηπεδο να βγάλει τα σπασμένα σου επειδή τρως ξύλο από τη γυναίκα σου κ πας να το παίξεις μάγκας γιατί ξέρεις ότι εκεί ίσως τη σκαπουλάρεις. Γι αυτό ξαναλέω. Βάλε παιδιά μπροστά να το ευχαριστηθούν κιολας.

aris6emperor

Τι τιμή θα έχει για μεμονωμένους αγώνες;

Subaris

Τι θέλει κ βάζει μπελάδες στο κεφάλι του τώρα ο Γουίλ?Είμαστε πού είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες στα οικονομικά,να τρώμε νύχια στα αγωνιστικά,θέλει κ μπελάδες με τον κάθε περίεργο που θέλει να δείξει πόσα λεφτά έχει κ να του γυρίσουν τα μάτια με κάνα σφύριγμα?Και τι να του πούμε μετά?Εσύ φταις,πλήρωσε τα εισιτήρια στα επόμενα κεκλεισμένων??Όσο για τον γνωστό τύπο που δεν υπολογίζει τίποτα κ κανέναν,για το καλό του Άρη έχουμε πει πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.Απαραδεκτο, οποίος κ αν είναι,να του επιτρέπεται ακόμη η είσοδος.