Ο Βίκτορ Σανικίτζε διέψευσε ότι υπάρχει θέμα αποχώρησής του από τον Άρη και το ταξίδι του στη Γεωργία έγινε, προκειμένου να διευθετήσει κάποια διαδικαστικά θέματα με την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ δεν ταξίδεψε με την ομάδα στο Ρέθυμνο, δεν είχε καθίσει στην άκρη του πάγκου στον αγώνα με το Περιστέρι και γενικώς δεν είχε την απαραίτητη επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο τον τελευταίο καιρό.

Αυτό που προκύπτει πάντως σήμερα είναι πως ο Σανικίτζε θα επιστρέψει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή, ενώ εξέφρασε στο περιβάλλον του και την δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης.

 

Πηγή: Επιστρέφει την Παρασκευή ο Σανικίτζε, κανένα θέμα αποχώρησής του από τον Άρη – PRESSARIS

Μάλιστα…

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments

Με τόσα ψέματα που ντύθηκαν οι λέξεις…
Πραγματικά αν όλα έχουν αίσιο τέλος κ σε μερικά χρόνια δε χρωστάμε για πρώτη φορά κάποιος να γράψει τα πραγματικά γεγονότα όλη αυτή την περίοδο τα τελευταία 10 χρόνια.
Τελικά το πιο σημαντικό για μια δυνατή δοιηκηση είναι να βάζει φίμωτρο στις φωνές μιας κ θεωρώ αδύνατο να βγει κ να πει την αλήθεια.

Εμένα πάντως περισσότερο μου κάνει ότι ο Χάρης διάλεξε και αποφάσισε να πορευτεί με Σανικιτζε και όχι με Γουίλ.

Πραγματικά δε ξέρω μιας κ το πονηρό μυαλό μου λέει πως δεν έχουμε λεφτά να τους διώξουμε και αναγκαστικά ο καλός μπάτσος Χάρης τους μαλακώνει κ μένουν.
Όμως τέτοια θέματα πιστεύω πως έπρεπε να έμεναν μέσα στην ομάδα. Αυτό που την μία μέρα φεύγουν, την άλλη μένουν και την παραλλη έχουμε φέρει αντικαταστάτη.

Προτιμώ να βλέπω τον Σανι παρα τον Γουλιελμο πάντως.

Εγώ πάλι αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια μάλλον σημαντικά προϋπολογισμένα έσοδα που θα έρθουν σε δόσεις στο μέλλον (τηλεοπτικό, betshop, υπόλοιποι μικροχορηγοί κλπ).
Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την τόσο ήπια στάση Αρβανίτη και οργανωμένων μετά τη συνάντηση με τον Γουίλ και το ότι ο Χάρης εσχάτως βρίσκει χρήματα για να μπαλώνει όλες τις τρύπες.
Αντε να δούμε… Πάντως αν την σώσουμε την χρονιά και φέτος, με τόσα μαύρα σύννεφα, θα βάλω άβαταρ τον Χάρη πριν το κούρεμα.