πηγή: pressaris.gr

 

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς θα επιστρέψει στην δράση το αργότερο σε δύο βδομάδες, καθώς παρά την αρθροσκόπηση δεν θα χρειαστεί εν τέλει να μείνει έξω 3-4 βδομάδες όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Άρης να μην προχωρήσει άμεσα σε αντικατάστασή του.

Αυτή η σκέψη συνδυάζεται με το ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να κάνει ακόμα πιο λεπτομερή έρευνα στην ευρωπαϊκή αγορά, ίσως να περιμένει και “κοψίματα” από ομάδες που θα αποκλειστούν από το Γιούροκαπ (οι αποκλεισμένοι από την Ευρωλίγκα δύσκολα θα λύσουν συμβόλαια, γιατί θα παίξουν στο Γιούροκαπ) οι οποίες ενδεχομένως να έχουν παίκτες που ενδιαφέρουν, όπως συμβαίνει π.χ. με τον Τζέραλντ Λι της Στεάουα.

 

Θα πάρουμε νέο παίκτη, ή δε θα πάρουμε? Ιδού η απορία….

Ο ευρών αμ

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Μακάρι να βρεθεί κάτι καλό , γιατί αν ειναι να πάρουμε κάτι μέτριο ,,,,άστο καλύτερα

Arisaloskanis

άντε ρε βουγιούκα, πάρτο απόφαση κ έλα.

giannisaris81

Ο βουγιουκας που σου εχει κατσει?
Μπορω να σκεφτω πολλους λογους που μοιαζει αδυνατη αυτη η μετσγραφη…

Τον είχε…ρίξει στο τραπέζι ο Dillinger έναν καιρό! Κι έγινε το σώσε!!! Του είπαν (κ συμφώνησε κ αυτός στο τέλος) ότι πέρα από ακριβός,είναι κ αργός κτλ…Νομίζω του είχες απαντήσει κ εσύ τότε Γιάννη, εκτός κ αν θυμάμαι λάθος.

Kostaris

Για τον Βουγιούκα το γράψε χθες ή αρένα πρεςς στο ρεπορτάζ της κ το αναδημοσιεύσε το basketplus

Arisaloskanis

νομίζω οτι το τότε(αν ειπώθηκε στην αρχή της σεζόν) δεν είναι το ίδιο με το τώρα. τώρα όμως που δεν βλέπω να πηγαίνει καλά κ η ομάδα του, κ έχουν πιάσει κ τα κρύα στην Ρωσία και γενικώς δεν βλέπω μέλλον στο ρώσικο μπάσκετ, νομίζω οτι αξίζει μια δεύτερη σκέψη. αν ρίξει αυτός λίγο(αρκετά) το κασέ του κ εμείς κάνουμε μια μικρή υπέρβαση για να μείνει κ ο τσουπ στην ομάδα και νάχουμε κ τεσσαράκι στον πάγκο …αλλά ας μην περάσουμε πάλι στην υποθετική συζήτηση ,απλά εξέφρασα μια επιθυμία.

Vamos_G1

Αρχίζει κ κουράζει αυτή η ιστορία…

Kostaris

Που να παίρνεις τώρα παίκτη;;..θα κακοκαρδισουμε τον φίλο του κόουτς τον σιμτσακ;…να χαλασουμε κ το ωραίο κλίμα στην ομάδα;…ΑΣΕ που δεν υπάρχουν κ καλύτεροι παίκτες του τσουπ…δεν είναι καιρός τώρα να πετάμε λεφτά…δεν είναι κ ωραίο ανθρωπινο, από την άλλη να διώξεις τον τσουπ τώρα π τραυματίστηκε

has96

και ο ολυμπιακος πηρε τον τζεημς αλλα τον γιανγκ δεν τον εδιωξε