Στο μπάσκετ: Μια ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών για το Σύλλογο που έφερε το άθλημα στα σπίτια σπίτια όλων των Ελλήνων, λαμβάνοντας λαμβάνοντας υπόψη ότι τα αρμόδια θεσμικά όργανα δεν έλεγξαν την πραγματική οικονομική κατάσταση διάφορων αφερέγγυων επενδυτών και εν τέλει ότι δεν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, όπως σε άλλες χώρες, για την επιβίωση επιβίωση των συλλόγων αλλά και την εξυπηρέτηση των πιστωτών. Ολική παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου που φέρει το όνομα του Αστέρα του Nick Gallis Hall στον Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, στο υπό έγκριση Ειδικό Σχέδιο Ανάπλασης της ΔΕΘ προβλέπεται η διατήρηση του κτιρίου του Παλε Ντε Σπορ, όποτε πρέπει να προγραμματισθούν από την ΓΓΑ εργασίες συντήρησης και ανάδειξης ενός ιστορικού κτιρίου για το μπάσκετ στην Ελλάδα, η κατασκευή του όποιου έγινε το 1958. Σε άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, η Πολιτεία δώρισε γήπεδο τριπλάσιας χωρητικότητας όταν κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης είχε κατακτήσει τα οκτώ προηγούμενα. Επίσης, μεγάλα ποσά διατίθενται από την Περιφέρεια Αττικής για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου μιας ΠΑΕ και συνεπώς μπορεί να εφαρμοστεί μια αντίστοιχη διαδικασία. Με την ελπίδα ότι θα αναθέσετε στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες να εξετάσουν αυτιά τα δίκαια και λογικά αιτήματα μας, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια διεθνούς αναβάθμισης του ελληνικού αθλητισμού.

Με εκτίμηση Εξ ονόματος του Δικτύου Γιώργος Γαβριηλίδης, Πρέσβυς ε.τ., Αθήνα Χρήστος Γαλλιλέας, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Ατλάντα Βασίλης Κακαβάς, Σύνδεσμος Φίλων Άρη Αδελαϊδας Βασίλης Καπράλος, Ερευνητής, Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Οδοντιατρικής, Όσλο Αλέξανδρος Κουκούδης, Στέλεχος Lloyd’s, Λονδίνο Ευθύμιος Κωνσταντινίδης, Νομικός, ΕΥ, Φραγκφούρτη Ροδόλφος Μασλίας, Προϊστάμενος Τμήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Λουξεμβούργο Χρόνης Παπαδόπουλος, Σύνδεσμος Φίλων Άρη Μονάχου Χρήστος Σαμαράς, Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη Περικλής Σαραγιώτης, Στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ουάσινγκτον Στέφανος Σταύρου, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη

Πηγή: Επιστολή του Aris International Νetwork στον Πρωθυπουργό με αιτήματα για ποδόσφαιρο και μπάσκετ! – PRESSARIS

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

Δικηγοροι, οδοντιατροι, δημοσιογραφοι, βιολιστες, η σαρα, η μαρα και η ντανα ιντερνασιοναλ. Ποια αρμόδια θεσμικά όργανα δεν έλεγξαν τον φουσκα? Το φιλαρακι σας, ο σημερινος προεδρος. Να γινει ρυθμιση οπως το 2003, με τους γνωστους σωτηρες για να βρεθουμε μετα απο 15 χρονια στη ιδια θεση! Ποσο βοδια νομιζετε οτι ειμαστε!
Τοσο καιρο, εσεις οι “επιφανεις” λεφτα δεν βαλατε. Αφηστε τα λογια και πιαστε τον μοναδικο ανθρωπο που αξιζε να καθησει στα επισημα, την κυρια που εφερε ο γουιλ και δωστε της την ομαδα. Σταματηστε επιτελους να προβαλλεστε χωρις στην ουσια να κανετε τιποτα.
Διχως εκτιμηση μπιλιας, απηυδισμενος Αρειανος.

Καλησπέρα ,καλησπερα.
Σπίτια-σπίτια,λαμβάνοντας-λαμβάνοντας,επιβίωση-επιβιωση…
Έτσι γραμμένη τη στείλανε την επιστολή;

Μάλλον, μάλλον.

Οβερ,οβερ!

Ian 73

Ας στείλουν και μια επιστολή ανάλογου επιπέδου στον ΟΗΕ ζητώντας παγκόσμια ειρήνη και αφοπλισμό.

Ian 73

2 παρατηρήσεις:
1)Επιστολές αυτού του στυλ ,αν δεν συνοδεύονται από σοβαρές παρασκηνιακές κινήσεις, έχουν την ίδια αξία με αυτή των ψηφισμάτων καταδίκης της κατοχής της Βόρειας Κύπρου που κατά καιρούς βγάζει ο ΟΗΕ.
2)Δεν βλεπω (με όλο το σεβασμο)ονόματα μεγάλου βεληνεκούς στη λίστα του…νετγουορκ.Στην καλύτερη περίπτωση μεσαία στελέχη. Είναι δύσκολο άτομα τέτοιου βεληνεκούς να κινήσουν σημαντικές υπόγειες διεργασίες. Από την άλλη βέβαια και οι ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας μεσαίου βεληνεκούς ήταν (κλείσιμο με παράθυρο στην ελπίδα για να μην απελπιζομαστε 😊).

timemaster

Αν υπήρχαν μεγάλα ονόματα δε θα χρειαζόμασταν την επιστολή. Θα τα κανόνιζαν με ένα τηλεφώνημα.

Ian 73

Εναλλακτικό Άρης Ιντερνασιοναλ Νετγουορκ

-Καπετάν Κανένας, Πλοίαρχος, Ειρηνικός Ωκεανος

-Ιαν 73 ,Στέλεχος εργοστασιου παρασκευης ζυμαρικών, Ιταλία

-Ναιτ ,Ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, Σαλονικη

-Τζιμ Πάτρας, Πρόεδρος επιτροπής “Καρναβάλι Πάτρας 2020”,Πάτρα.

-Ταιμ Μάστερ ,Ορολογοποιος,Ελβετία

-Μπίλιας 6,Ιδιοκτητης Εργοστασίου κατασκευής Ρουλεμάν, Σαλονικη

-Σουμπαρης,Στέλεχος Subaru, Άπω Ανατολή.

Αυτή είναι λίστα!

Jim Patras

Λίστα με κύρος και παγκόσμια επιρροή..

Ian 73

Όχι παίζουμε.

-May Day,May Day!
(συνεχίζω να τα λέω διπλα,συνεχίζω να τα λέω διπλα)

vaggelaris

Ο Μητσοτάκης τρέχει κ δε φτάνει τώρα δε θα ασχοληθεί με τα αθλητικά. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα γύρω μας αν δε το έχουμε καταλάβει…