Ο Άρης με επιστολή του στην FIBA μέσω του ΕΣΑΚΕ εξεδήλωσε ενδιαφέρον για να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου!Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΣΑΚΕ, οι κίτρινοι (όπως και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ) έστειλαν επιστολή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία με την οποία ενημερώνουν ότι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο νεοσύστατο Τσάμπιονς Λιγκ.Αυτή η επιστολή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Άρης θα παίξει στην διοργάνωση της FIBA την επόμενη χρονιά, δείχνει όμως την ροπή της διοίκησης για να στηρίξει το Τσάμπιονς Λιγκ, προφανώς από τη στιγμή που η Ευρωλίγκα δεν αυξάνει τις ομάδες της, όπως τόνισε ο Τζόρντι Μπερτομέου προ λίγο ημερών.

Πηγή: Επιστολή του Άρη στη FIBA μέσω ΕΣΑΚΕ για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ! | PRESSARIS

Οπότε Champions League του χρόνου , όχι επίσημα ακόμα , αλλά νομίζω πως δε θα αλλάξει κάτι στις επόμενες μέρες…

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kyriakouleas

γιατί νομίζω ότι είναι μια κίνηση, προκειμένου να “εκβιάσει” την ευευρωλίγκα για τριετές;;

Pantelis

Και εγώ αυτό διάβασα. Ότι ζητάμε τριετές ώστε να μπορεί να γίνει σχεδιασμός γιατί είναι δώρον άδωρο να μας δώσουν wild card για φέτος μόνο και του χρόνου να μείνουμε ξεκρέμαστοι. Το θετικό βέβαιο είναι ότι ζητάει η Ευρωλίγκα 3,5 μύρια μπάτζετ πράγμα που σημαίνει ότι ο Λάσκαρης θα τα βάλει για να φτιάξει ομάδα αν τελικά πει το οκ για το τριετές η Ευρωλίγκα. Πέραν αυτού έχω την αίσθηση ότι ο Λάσκαρης προτιμά σε γενικές γραμμές την Ευρωλίγκα από τη ΦΙΜΠΑ και ότι αν πάμε στη δεύτερη θα είναι μόνο και μόνο επειδή μας δίνουν χρήματα.

J.J.Anderson

Μην είσαι και τόσο σιγουρος Night. Δεν λέω ότι δεν θα συμβεί, αλλά υπάρχει τρομακτικό παρασκήνιο πίσω από τις δύο οργανώσεις και κάθε κίνηση γίνεται από συγκεκριμένα σωματεία εξυπηρετεί αντίστοιχα συμφέροντα. Επίσης παρόλο που φαίνεται ότι ο κάθενας (FIBA, Euroleague) τραβάει το δρόμο του, μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι αυτά που ακούγονται ως δεδομένα αυτή τη στιγμή σχετικά με διοργανώσεις, αριθμούς συμμετεχόντων, λεφτά, κλπ θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά από λίγο (σχετικά) καιρό.

Kostaris

Ακριβως φιλε… αυτή είναι κ ή δική μου αισθηση

stepap

Το ερώτημα είναι,εκτός απο τα 70 χιλιάρικα, πόσα ακόμα μπορούμε να πάρουμε;
Θα αυξάνονται αν προχωράμε στην διοργάνωση ή δεν παίζει ρόλο η πορεία μας;