Επιστολή του Άρη στη Διεθνή Ομοσπονδία για το θέμα των διακανονισμών

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι έστειλαν επιστολή στη FIBA για το θέμα των έξι υποθέσεων που έχουν τελεσιδικήσει στο διαιτητικό δικαστήριό της και είναι βέβαιο ότι θα ζητήσουν και τη δική της γνωμάτευση και συμβουλή στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν τις προτάσεις των διακανονισμών.

Η Διεθνής Ομοσπονδία έχει την πολιτική και τη βούληση να παίζει μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε δύο πλευρές και να βοηθά στην εξεύρεση λύσης. Κάτι ανάλογο θα επιθυμούσε η ΚΑΕ να συμβεί και στην περίπτωση των έξι πιστωτών (Καββαδάς, Μαρμπλ, Μπάκνερ, Τζένκινς, Ντραγκίσεβιτς, Σανικίτζε) που έχουν δικαιωθεί στη προσφυγή τους για τα οφειλόμενα από την σεζόν 2016-17.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Αυτό που βλέπω κ με ευχαριστεί ιδιαίτερα-ανεξαρτήτως του αποτελέσματος- είναι ότι το παλεύουν με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν κάνουμε μια κίνηση κ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Παλεύουν σε πολλά μέτωπα κ με διάφορους τρόπους. Μ’αρεσει.

Sam Vincent

Είναι αλήθεια. Έκαναν πλάνο διακανονισμών και το έστειλαν στους παίκτες . Το έστειλαν και στην FIBA δηλώνοντας ουσιαστικά πως ,είμαστε εδώ ,έχουμε την διάθεση και παλεύουμε να διακανονίσουμε τις οφειλές μας ,αρχίσαμε πληρωμές . Υπάρχουμε και σεβόμαστε νόμους ,παίκτες και ΦΙΜΠΑ .Η εποχή της ντροπής και της ανυποληψίας ,τέλειωσε. Βάλτε και εσείς λίγο πλάτη και όλα θα κυλίσουν σωστά.

ChrisSiak

Τα είπες όλα Σαμ

aka Θεούλης

Καββαδα, Μαρμπλ, Τζενκινς, Ντραγκι, Μπακνερ . Ωραια 5άδα στο παρκέ. Μιλαμε για παλετες ταβόρ και κολυρια…
Ειναι απο αυτούς που περιμενεις πολλά και 9/10 δ παιρνεις τιποτα.. ο χειροτερος συνδιασμός. Η αψυχολογητη ασταθια…
Και αν ταυτοχρονα κάνανε το καλυτερο παιχνιδι τους χτυπουσαμε οσφπ και παο ευκολα