Επιστολή της BDA Sports για το θέμα Τζέιμς (photo): “BDA Sports”

Περιελάμβανε μια σειρά από πληρωμές σε προκαθορισμένες ημερομηνίες. Σ’ αυτές τις πληρωμές περιλαμβάνονται οι μισθοί, τα πριμ και η προμήθεια του γραφείου μάνατζερ. Επίσης η συμφωνία προβλέπει τι θα συμβεί αν κάποια πληρωμή καθυστερήσει για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Σ’ αυτή την περίπτωση η συμφωνία θα θεωρείτο πως δεν έχει τηρηθεί. Δυστυχώς ο σύλλογος δεν τήρησε καμία από τις ημερομηνίες πληρωμής ενώ η καταβολή της προμήθειας έχει καθυστερήσει περισσότερο από τρεις μήνες.

Η εταιρεία μας κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψει τη μετακίνηση του πελάτη μας. Ενημερώσαμε την ομάδα προφορικώς και γραπτώς ότι θα πρέπει να πληρώσουν την προμήθεια και τους μισθούς του παίκτη.

Η εταιρεία μας προχώρησε ένα βήμα περισσότερο αφού ο σύλλογος δεν έλαβε υπόψη την καταβολή της προμήθειας με τη δεύτερη γραπτή προειδοποίηση, με την οποία ζητείτο από τον σύλλογο να προχωρήσει αμέσως στις πληρωμές της προμήθειας. Η γραπτή απάντηση του συλλόγου ήταν πως δεν θα πληρώσει την προμήθεια όπως ζητήθηκε αλλά θα την καταβάλει τη χρονική στιγμή που θα έχει τη δυνατότητα.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως ανάλογη απάντηση είχε δοθεί στο γραφείο μας σε ότι αφορά τους μισθούς και την προμήθεια και στον πελάτη μας Άντριου Μπετς που αγωνίστηκε στον Άρη πριν από δυο χρόνια. Μέχρι σήμερα ο σύλλογος δεν έχει κάνει αυτές τις πληρωμές.