Επιβεβαίωσε ο Πρίφτης: «Συμφωνία με Σανικίτζε…»

 

«Απ’ όσο ξέρω υπάρχει συμφωνία. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω λεπτομέρειες», ήταν τα λόγια του.

 

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ο κόουτς μας, έχει εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογία.Σ’όλες σχεδόν τις φωτογραφίες που βγαίνει, χαμογελάει πλατιά και δείχνει ν’απολαμβάνει αυτό που κάνει.Τώρα βγαίνει κ επιβεβαιώνει μεταγραφή!=Η πρώτη αναφορά για Σανι από επίσημα χείλη!Μακάρι έτσι με μεράκι να συνεχίσει μαζί μας για πολλά χρόνια!

stepap

“Από εκεί και πέρα δεν ξέρω λεπτομέρειες».
χαχαχα.
Καλύτερα να έλεγε ότι δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι λίγο χαζό το …δεν ξέρω.

KavatzAris

Σήμερα που έβλεπα τον Πριφτη να κάνει δηλώσεις λες και εβλεπα τον Γιαννακη..ιδιος υφος τονο στην φωνή λέξεις κλισέ…Δεν ξέρω είναι η ιδέα μου η ο κόουτς οντως έχει υιοθέτησει το στυλ του Δράκου?

Kostaris

Το allaboutaris γράφει για δανεισμό του Δίπλαρους στους μαχητές πεύκων(υπάρχει ενδιαφέρον κ από άλλη ομαδαβτηςΑ2)…υπάρχει κ ένα μακρινό σενάριο να λυθεί το συμβόλαιο του…

Toby B

Έχει καταλάβει κανείς τι έχει γίνει με τον Σάνι? Το τελευταίο που άκουσα είναι πως ο παίκτης δεν θέλει ακόμα να ανακοινωθεί. Το συμβόλαιο έχει σταλεί υπογεγραμμένο.

tomsou

χθες στον sport-fm, ο Χρ. Γκαλης είπε πως έχει ζητήσει ο μάνατζερ του στις ΗΠΑ να μην ανακοινωθεί ακόμα, αν και έχει υπογράψει το συμβόλαιο.

Ο λόγος είναι πως θελει ως free agent (που είναι πιο εύκολο) να αλλάξει τα δικαιώματά του στο NBA πριν ανακοινωθεί από κάποια ομάδα στην Ευρώπη..

I hate mornings

Αχά! Ώστε έτσι… Κι έλεγα, τι κόλημα να υπάρχει και να μην ανακοινώνεται…