Το βράδυ της Τρίτης ο Παναγιώτης Γιαννάκης επικοινώνησε με τον διεθνή σέντερ επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως παραμένει ανοιχτή η προοπτική επιστροφής του στους «κιτρινόμαυρους». Η απόσταση όμως παραμένει υπαρκτή μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ο παίκτης δεν καλύπτεται από την πρόταση να πάρει το 70% αυτών που προβλέπονταν στον 2ο χρόνο του συμβολαίου του.

Πηγή: Επαφή Γιαννάκη-Καββαδά – Metrosport.gr

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Εννοεί να πάρει το 70 % των 150 χιλιάδων ;

Για τα δεδουλευμένα συμφώνησε δηλαδή;

Toby B

Δηλαδή να πάρει κάνα 25αρι για φέτος?
Δύσκολο…

SAKLEFORD

Σκεφτομαι τους παίκτες που ηρθαν θα έρθουν κ αυτούς που ειναι προ των πυλων και με πιανει άγχος λες κ πρόκειται να τους πληρωσω εγω..Εδω ο κόσμος χάνεται ο Λ.εξαφανισμενος.Κ μετα ακουμε για τα 100 ψωροευρω χιλιαδες του Καββαδα κ λεω ενταξει λεφτα υπαρχουν…Τελικά καλα τα ελεγε ο Γιαννακόπουλος στο τελικό για τον Λ….

Bryan Stack

Λεφτά υπάρχουν…..το είχε πει και ο joffrey παλαιότερα και είδαμε που φτάσαμε…..αν επαναπαυτούμε και πάμε με αυτήν την λογική θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ του χρόνου…..

SAKLEFORD

Με τι οπλα διαπραγματευομαστε ήθελα να ηξερα.Και οταν μιλαμε με τον x y z παικτη τι του λεμε κ ποιος μιλα μαζι του.20 μερες πριν τον πρωτο αγωνα της χρονιάς..εχουμε βαλει τον αυτόματο με προορισμο τη κορυφη του Έβερεστ αλλα χωρις προσγείωση.