ΑΡΗΣ K.A.E. – Μπάσκετ Θεσσαλονίκη:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέγραψε σήμερα το πρωί (13/09) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων με την ομάδα, επικυρώνοντας έτσι την προφορική συμφωνία στην οποία είχαν έλθει οι δύο πλευρές.Ο νεαρός παίκτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, την ομάδα της καρδιάς μου. Είναι κάτι που το ονειρευόμουν από μικρό παιδί και είμαι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί το παιδικό μου όνειρο.Στόχος μου είναι όσες ευκαιρίες πάρω να τις αξιοποιήσω και μέσα από πολύ δουλειά να δικαιώσω τους προπονητές και τον Πρόεδρο που με εμπιστεύθηκαν. Εύχομαι να αποδείξω μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορώ να προσφέρω και η ομάδα μας να κάνει μία καλή χρονιά, εκπληρώνοντας τους στόχους που έχουμε θέσει με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα».

Έτσι ρε Αρειανάκι! 

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Natsidis

Καλησπερα Night Audit. Τι κανεις; Ξερεις τι γινεται με Πελεκανο;

Night Audit

No idea! Και καλά του έχουμε δώσει τελεσίγραφο μέχρι αύριο,αλλά δεν πρόκειται να ανεβάσω κάποιο νέο,μέχρι να είναι το ναι ή το όχι του Πελεκάνου. Κουράστηκα να διαβάζω υποθέσεις κι αναλύσεις.

experience

Αυτός ο Πελεκάνος πια λες και είναι ο Τζόρνταν. Απίστευτη φίρμα ο τελευταίος πάγκος του Ολυμπιακού.

Nomikos

Δεν θα το αντέξω χωρίς Πελεκάνο….Θα πιώ σαμπουάν!!!

Night Audit

Μπύρας;

Nomikos

Εμ τι αλλο Παναγιώτη.Δεν θα πεθάνουμε και για τον Πελεκάνο.