“Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο της επισκέφτηκε σήμερα (07/01) η ομάδα μας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα, στο κλειστό του Περιστερίου. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο συνεργάτης του Σάββας Καμπερίδης και οι Gary Bell, Omar Prewitt, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ξεναγήθηκαν στα μνημεία του Ιερού Βράχου και στη συνέχεια στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου είδαν από κοντά τα εκθέματα.

Source: Επίσκεψη του ΑΡΗ στην Ακρόπολη (pics) | AllAboutARIS.com

Ευτυχώς προλάβανε πριν καταργηθούν όλες οι σχολικές εκδρομές…

Η γαλαρία της τάξης πάντως έκανε κοπάνα…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vayio

Βασιλοπουλος και Μούρτος δηλαδή? Κλασσικες φατσες γαλαριας! Ιδίως ο πρώτος… Ο τυπος που καθόταν παντα στη μέση της γαλαριας για να απλώνει τα πόδια!

καπετάν Κανένας

Πραγματικά η φωτογραφία σαν από 5ημερη είναι!Ο υπερφυσικός μπεμπές με τα γυαλάκια είναι ίδιος ο Ανιάν από τον μικρό Νικόλα:Ο καραφυτούκλας απουσιολόγος που ήταν πάντα ζοχαδιασμένος!
Εννοείται πως ο Γιαννάκης πήρε όσους του περνά να κράζει ,κοινώς μόνο τους ψάρακλες.Θα’θελα να είμαι από καμμιά μεριά να βλέπω την αντίδραση του ΑΒ όταν ακούει τον Δράκο να λέει : “παιδιά ,αύριο όλη η ομάδα εξόρμηση στην Ακρόπολη!!Δεν θα λείψει κανείς…”!

gkanton

Πέρα από την πλάκα όλα έχουν το σκοπό τους. Ο Αλκέτας Παναγούλιας προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ξεναγούσε ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές στα μουσεία κάθε πόλης που πήγαιναν. Πίστευε ότι κάθε παίχτης πρέπει να είναι καλλιεργημένο άτομο και τα μουσεία είναι σχολεία.