Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: “Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της συνάντησης Άρης – Ηρακλής που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αύριο Κυριακή (1/11) στο Αλεξάνδρειο διότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου και το γήπεδο παραμένει κλειστό σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμό 4484Β/11.10.20 ΦΕΚ στο πλαίσο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

Ο αγώνας Άρης – Ηρακλής για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα οριστεί σε νέα ημερομηνία”.

Πηγή: Επίσημο: Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή του Άρης – Ηρακλής! – PRESSARIS

Την επόμενη φορά , ας το αποφασίσουμε λίγο πριν το τζάμπολ…

Το αυτονόητο κιόλας.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Κ εδω φαινεται οτι επιτελους πρεπει να τελειωνει το θεμα της παραχωρησης του παλε. Γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι το προβλημα για τη διεξαγωγη του αγωνα δεν ηταν ο κορωνοιος αλλα η εδρα.

Jose

Μέχρι να βγει άκρη πάλι θα κλαίμε. Ανοιχτή η Α1 αλλά κλειστά τα γήπεδα. Γενικά ο ιός κολλάει όπου ψυχαγωγείται ο κόσμος και μετά τις 12 το βράδυ. , Οπουδήποτε άλλου όλα καλά.