Επίσημο και οριστικό: Ο Άρης δεν έχει απαγορευτικά μεταγραφών!

Είναι οριστικό! Είναι επίσημο! Ο Άρης δεν έχει πλέον απαγορευτικό μεταγραφών, καθώς πριν από λίγη ώρα η FIBA έβγαλε τους κίτρινους από τον πίνακα με τις ομάδες που είναι τιμωρημένες!

Εδώ και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ 2003 ανακοινώνει ΚΑΙ επίσημα, πως ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ είναι και πάλι ελεύθερος να κάνει μεταγραφές, όπως και του αρμόζει!

Μετά από ένα δύσκολο και … περίεργο καλοκαίρι (για το οποίο θα επανέλθουμε σε δεύτερο χρόνο), μετά από πολλές, επίμονες προσπάθειες, επίπονες διαδικασίες και παράξενες παρεμβάσεις, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ΑΡΣΗ των Ban και τη δυνατότητα του ΑΡΗ, να επιστρέψει στην ελεύθερη αγορά παικτών.

Ο ΑΡΗΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ και ο ΑΡΗΣ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ! Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα, μέχρι και ο τελευταίος Αρειανός, να συνειδητοποιήσει πως μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, να τιμήσουμε τη βαριά Κληρονομιά μας και να «γράψουμε» τις δικές μας «Χρυσές» σελίδες στην Ιστορία του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!

Υ.Γ. 1 Τα Κάστρα πέφτουν από μέσα…μόνο όταν το επιτρέπεις να συμβεί…
Υ.Γ. 2 Η σιωπή, δεν είναι αδυναμία… αποδεικνύει σοβαρότητα.
ΥΓ. 3 Συγχαρητήρια στον μεγάλο ποδοσφαιρικό ΑΡΗ. Είμαστε όλοι μαζί”.

22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

Άβε καίσαρα οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!

ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΜΑΣ,ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΩΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΗΛΙΑΣ ΚΩΛΟΒΕΤΣΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!………ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!ΤΙ ΛΕΤΑΙ;ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΧΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΥΤΛΟΥ ΓΙΛΛΑΡ,ΚΑΡΝΤΑΣΙΜ ΕΦΕΝΤΙΜ!!!!!…..

ChrisSiak

ΠΟΛΑΩ ΝΤΑΧΤΥΛΙΝΤΑΚΙ ΠΕΝΤΕ ΒΡΟ!!!!!

Endiaferome.
Fotografia?
Steile inbox.

ΑΦΕΡΙΜ ΝΤΕ ΚΟΛΟ ΓΙΑΒΡΙΜ !!!!!! ΜΟΥΤΛΟΥ ΓΙΛΑΡ ΧΑΙΒΑΝ ΝΤΟΥΛΑΠ ΕΦΕΝΤΙΜ.
ΤΑΟΥ ΚΙΟΞΟΥ !!!!!!!!!!

kaptsik

Το λαικ για τις δύο τελευταίες λέξεις 😉

Lindodil

Μπραβο στην διοίκηση! Εφυγε ο βραχνας απο πανω μας. Τωρα να αποπληρωνονται ολοι στην ωρα τους να μην εχουμε τα ιδια του χρονου.

Nikolas

Την περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή. Σε πολύ παλαιότερο ποστ είχα αναφέρει πως μόνο όταν το 8 γίνει 0 θα έχουμε τελειώσει. Ε λοιπόν τελειώσαμε!!!!
ΥΓ Μερικές παρατηρήσεις για την ανάρτηση άρθρων στο basketballaris.gr. Είναι λίγο σπαστικός ο Gutenberg editor του wp, θα ήταν ίσως καλύτερο να επανέλθει ο classic editor. Επίσης ο εκάστοτε αρθρογράφος δεν έχει πρόσβαση στα άρθρα που είχε σηκώσει στο παρελθόν. Για παράδειγμα αν ανεβάσεις κάτι και θέλεις να κάνεις αλλαγές μετά, δεν μπορείς… Επίσης δεν έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες. Φαντάζομαι τα ξέρεις αυτά Night, αλλά επειδή μετά από πολύ καιρό μπήκα να ανεβάσω άρθρο για το τέλος των μπαν (αυτό που προφανώς με πρόλαβε ο emperor) διαπίστωσα αυτά που σου γράφω στο υστερόγραφο.

Dr Nimbelugen

Σταθερότητα,σταθερότητα , σταθερότητα——>πληρωμές στην ώρα και αποφυγή επαναφοράς σε καταστάσεις ανισορροπίας.Αν το πετύχεις αυτό σε συνδυασμό με σταδιακή αγωνιστική πρόοδο τότε ελπίζεις σε λίγα χρόνια ( νομίζω πως απαιτείται μια σταθερά καλή 5ετία ) να επανέλθεις εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεσαι.Για αρχή ας δούμε πως θα βαδίσουμε φέτος τον χειμώνα.

kaptsik

Συγχαρητήρια! Νιώθω υπέροχα και θα ένιωθα ακόμη καλύτερα αν ήξερα ότι από δω και μπρος θα είμαστε συνεπείς. Άραγε ποιοι βοήθησαν οικονομικά;

GeorgeG

Συγχαρητήρια στη διοίκηση.
Να βοηθήσουμε όλοι τώρα με τον τρόπο που μπορούμε.
Μπράβο, μπράβο, μπράβο.

Sam Vincent

Ως εσωστρεφής σκεπτικιστής (sic) θα πω συγχαρητήρια : έγινε ένα μεγάλο βήμα . Ξεπεράσαμε τα όρια του ρίσκου , άσπρισαν τα άσπρα μας μαλλιά , και αφού ξεπεράσαμε προ πολλού την τελευταία στιγμή ,διώξαμε τα μπάν . Πέντε μέρες λοιπόν πριν το πρωτάθλημα έχουμε …κάτι σαν ομάδα . Αλλά έχουμε ομάδα που κατεβαίνει στην Α1 !!! Μπορεί η ομάδα να φαντάζει καλή (σε σχέση πάντα με όσα περιμέναμε ) αλλά δεν σημαίνει πως είναι καλή . Για να το διαπιστώσουμε ίσως χρειαστούν δυο μήνες για παίξουμε και ως ομάδα . Τους δυο αυτούς μήνες έρχονται κομβικά παιχνίδια που σίγουρα δεν είναι αυτά με τον συμπολίτη και την αεκ .Είναι αυτά με τους μικρούς που αν τα πάρουμε θα ησυχάσουμε . Για να συμβούν αυτά και να ησυχάσουμε θα πρέπει πρώτα οι παίκτες (Γιούγκοι και μη ) να πληρώνονται και επίσης δευτερευόντως να πληρώνονται οι υποχρεώσεις (διακανονισμοί Πετράτοι φόροι νερά ρεύματα 99, 44 κτλ) . Αν τελειώσει η χρονιά έτσι θα έχει γίνει ολόκληρο το βήμα και θα ξημερώσει μια πραγματικά καλύτερη μέρα που θα μπορεί να εγγυηθεί πως σε μερικά ακόμα χρόνια θα μιλάμε μόνο για μπάσκετ και θα ξεχάσουμε το ρεπορτάζ των φορολογικών ,φοροτεχνικών ,νομικών , αστυνομικών , τους ισολογισμούς και τους απολογισμούς. Καλή χρονιά να έχουμε .ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!!

Kostaris16

Για να τα δούμε τα πράγματα όπως έχουν. Σήμερα έγινε και τυπικά ένα μεγάλο βήμα να βγούμε απο το βούρκο των ban. Τίποτε άλλο πέρα από αυτό. Η ομάδα συνεχίζει να έχει πολλά οικονομικά θέματα και μάλιστα ανοικτά. Για να ξαναγίνει πάλι ο Αρης Αυτοκράτορας χρειάζεται χρήμα και μάλιστα πολύ χρήμα. Χρειάζεται ένας επενδυτής τύπου Γιαννακόπουλου ή Αγγελοπουλαίων. Άνθρωπος που θα μπορεί οχι μόνο να δώσει χρήματα για δυνατή ομάδα , αλλά που θα έχει το σθένος να ξαναβάλει τον Αρη στα κέντρα των αποφάσεων. Αυτός ο άνθρωπος εμφανίστηκε πριν απο δύο με τρια χρόνια ως προς τα χρήματα για να στηρίξει οικονομικά την ομάδα , οχι όμως και παραγοντικά ,καθώς αυτό είναι μια δεύτερη φάση, ίσως και η πιο δύσκολη του όποιου εγχειρήματος. Ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίστηκε απο κάποιους ως η κότα με τα χρυσά αυγά , το κατάλαβε κι έφυγε πριν μπει δυνατά με επίσημη προσφορά εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου. Μπορεί να εμφανιστεί ξανά αυτός ή κάποιος άλλος; Μη γελιόμαστε στην κατάσταση που βρίσκετε σήμερα το ελληνικό μπάσκετ δεν υπάρχουν τρελοί που θα επενδύσουν κάπου , πέρα από αυτούς που ήδη εδώ και χρόνια “χάνουν” λεφτά όπως οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι. Το ίδιο το ελληνικό μπάσκετ δεν πουλάει ,γιατί είναι ένα υποβαθμισμένο και φθαρμένο πια προϊόν. Μπορεί βέβαια να εμφανιστούν αλεξιπτωτιστές τύπου Λάσκαρι, αλλά πολύ σύντομα η αγορά και η πραγματικότητα θα τους ξεβράσει. Διαβάζω την εύλογη απορία κάποιων για το ποιος βοήθησε την ομάδα τους τελευταίους μήνες. Δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά να υπάρχει κάποιος από πίσω και η λογική λέει πως μάλλον δεν υπάρχει. Γιατί κάποιος να δώσει χρήματα και μάλιστα αρκετά για να ξελασπώσει μια ομάδα όταν δεν θα πάρει κάτι από αυτήν; Κοινή λογική. Βέβαια μην αποκλείουμε και την επιχειρηματική λογική κάποιου δανείου από επιχειρηματία με αντίκρυσμα στο μέλλον ως αποπληρωμή , είναι μια πιθανότητα αυτή. Μπορεί ο Αρης να προσεγγίσει έναν μεγάλο επενδυτή; η απάντηση είναι προφανής , βεβαίως και ναι , αλλά με πολλά αλλά να ακολουθούν. Σήμερα όμως που μιλάμε δε φαίνεται ούτε ως υποψία να υπάρχει τέτοια πιθανότητα, αύριο πάλι ποιος να ξέρει.

Bilias6

Κωστα τελικα οτι εγραψες, ευτυχως εγινε! Διαβασα προσεχτικα το σχολιο σου οπως το υποσχεθηκα και συμφωνω οτι πρεπει να βρεθει μεγαλος επενδυτης. Για το που τα βρηκε τα λεφτα ο Γουλιελμος δεν με ενδιαφερει. Μπορεις μονο να μου πεις ποιος μεγαλος ηρθε και ποιοι τον εδιωξαν?

Kostaris16

Οι μεγάλοι δεν περιορίζονται στον ελληνικό χώρο μόνο. Πολλοί σημαντικοί επιχειρηματίες υπάρχουν και στο εξωτερικό.

xav

κανα καλτσιδη θα εννοει λογικα…προσωπικα δεν πειστηκα ποτε οτι ηταν αληθινη αυτη η ιστορια…

Kostaris16

κακως

Kostaris16

και δεν εννοω αυτον που λες φιλε μου.

xav

μπουμπουρα?

Night Audit

Το Γεράκι Της Μάλτας ,την Καλίσι Των Οικονομικών , first of her name

emperor73

Επιτέλους!!!!! Κ τώρα ξεκινάει ένας άλλος, διαφορετικός, μα εξίσου σημαντικός… αγώνας. Να είναι πληρωμένη η ομάδα κ να τηρούνται οι διακκανονισμοί… η ομάδα, πιστεύω, θα είναι σοβαρή, αξιοπρεπής κ ανταγωνιστική… Σούλης γαρ… κατά τα λοιπά, Κυριακή, κοντή γιορτή…. κυριολεκτικά

Subaris

Συγχαρητήρια για την άρση των μπαν Γουίλι.Ως εκεί όμως.Μολις βαλαμε κουπιά στην βάρκα, αλλά είμαστε στην μέση του ωκεανού φίλοι.Θελει πολύ κουπί για να βγούμε από τα βαθειά.Θελει και πολλά χέρια για το κουπί γιατι χωρίς βοήθεια εκεί θα μείνει και στο τέλος θα πάει και στον πατο.Οσοι μπορούμε στήριξη για να μην έχουμε χειρότερα.Καλη χρόνια να έχουμε!!