Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον ΓΕΡΜΑΝΟ στο πλαίσιο της υπηρεσίας G TattooΕπίσημες θήκες και miniskins του ΑΡΗ για κινητά, tablet & Laptop καθώς και gaming skins για κονσόλες και τηλεχειριστήρια είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο G Tattoo.

Η υπηρεσία G Tattoo σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς και να σχεδιάσεις κάτι μοναδικό, ξεχωριστό, customized για μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας ή εναλλακτικά να διαλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων σχεδίων η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται.

Επιπλέον, με το G Tattoo οι smart & gaming συσκευές σου «ντύνονται» στα χρώματα της αγαπημένης σου ομάδας και γίνονται η προέκταση του εαυτού σου! Συγκεκριμένα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις επίσημα προϊόντα όπως θήκες, gaming skin, καμβάδες, mousepad, κούπες, usb και άλλα πολλά με το λογότυπο του μπασκετικού ΑΡΗ.

Και όλα αυτά εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

  1. Σχεδιάζεις το δικό σου ή διαλέγεις το σχέδιο που επιθυμείς
  2. Το αγοράζεις
  3. Παραλαμβάνεις το προϊόν σου είτε στον χώρο σου είτε σ’ ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που σε εξυπηρετεί.

Περισσότερα στο www.gtattoo.gr.

Επίσημα προϊόντα ΚΑΕ ΑΡΗΣ https://www.gtattoo.gr/product-category/sinergasies-gtatttoo-germanos/kae-aris-episima-proionta/

Πηγή: Επίσημες θήκες και skins της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποκλειστικά στο G Tattoo της ΓΕΡΜΑΝΟΣ – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Ωραίες συνεργασίες αυτές. Ήδη χτύπησα θήκη και mouse pad