Ο Θοδωρής Ζάρας αποτελεί την επόμενη κίνηση του Ηρακλή και του Γιάννη Καστρίτη. Ο 32χρονος γκαρντ θα καταφέρει να παίξει και στους τρεις μεγάλους συλλόγους της Θεσσαλονίκης μετά τον Άρη (2015-17) και τον ΠΑΟΚ (2017-19).

Πηγή: Επίσημα στον Ηρακλή ο Θοδωρής Ζάρας! – AllStar Basket

Να δούμε αν θα κάνει και το 3/3 στα χρέη… Πέρα από την πλάκα , ένας ακόμα ποιοτικός Έλληνας , που όχι απλά μας ενδιέφερε , αλλά ήταν και στο χέρι μας να τον πάρουμε , κατέληξε αλλού.

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Ε δεν τον κατηγορώ κιόλας που μας απέφυγε

the god of war

Η υπόθεση έχει αρχίσει και κάνει μπαμ οτι μας πάει για τελείωμα ο δικηγόρος …Είτε από εγκληματική αφέλεια είτε από δόλο το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο…
Πρέπει να αρχίσουμε να του κάνουμε πλήρως κατανοητό ότι είναι ανεπιθύμητος να τελειώνουμε …

the god of war

Είτε sudden death του στιλ να μην πάρουμε έγκριση συμμετοχής είτε αργός θάνατος τύπου Α2 ….
Εσύ πώς το βλέπεις να πηγαίνει η κατάσταση που έχεις μεγαλύτερη εμπειρία?
Εγώ έχω αρχήσει και αγχώνομαι ιδιαιτέρως να πάμε με αυτους που εχουμε συν π.χ Μαγκί και Μιλόσεβιτς μόνο ….Θα πέσει μεγάλη ξεφτίλα αν πάει έτσι το καράβι ….

ChrisSiak

Αν μείνει ο Μποχωριδης μικρο το κακό. Αλλά επειδή υπάρχει μηδενική εικόνα όσον αφορά το ροστερ(θα υπάρχει;) δεν ξέρουμε αν ήταν απώλεια ή όχι.

Επειδή ψιλοβαρεθηκα να μεμψιμοιρω όπως το βλέπω ή θα ανακοινώσουμε δέκα παιχτες μαζί και θα γίνει κανα άρθρο με 300 ποστ ή θα ανακοινώσουμε κατευθείαν Α2 όποτε θα είναι άρθρο με 300 μπινελικια.

ChrisSiak

Καλά στην Ελλάδα είμαστε. Εδώ λένε για συγχώνευση Πανιωνιου με καοδ. Αν δε δω πλέον δεν πιστεύω.

Dr Nimbelugen

Λογικό δεν είναι Νάιτ?Απώλεια αξιοπιστίας σε συνδυασμό με πιθανή διαπραγμάτευση του στυλ σου χρωστώ 7,τα ενσωματώνω και τα κάνω 10,με άλλα 3 που θα σου δώσω φέτος,σύνολο 10-δηλαδή όσα μου ζητάς…Με λογιστικές αλχημείες δουλειά δεν γίνεται.Αν δε βγει μασούρι από το παντελόνι(αν έχεις λεφτά φυσικά),ούτε μπαταρία στη ντουζιέρα αλλάζεις…

stockholmer

Όπως είπες και συ πάει για τρια στα τρια. Με τέτοιο χάλι που έχει το πρωτάθλημα και δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι θα μου κάνει εντύπωση αν το Δεκέμβρη δεν χρωστάνε οι 8-9 ομάδες σε Έλληνες παίκτες

MrT

Εχει μεινει καππιος παιχτης που μπορουμε να παρουμε?