Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα, συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Λάσκαρη και τον Λευτέρη Αρβανίτη, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα το αντικείμενο της συζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS η συνάντηση καθορίστηκε με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, προφανώς ενόψει όλων των εξελίξεων που τρέχουν γύρω από την ομάδα και με την επικείμενη πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία και (κυρίως) με την λειτουργία της ΚΑΕ λόγω των προβλημάτων με την ρευστότητα που δεν υπάρχει.

Είναι ένα ραντεβού που επίσης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Πηγή: Επικείται συνάντηση Λάσκαρη – Αρβανίτη στην Αθήνα – PRESSARIS

Αν αυτό ισχύει , τότε δεν έχει και μεγάλη διαφορά σε σχέση με το ΔΣ. Αυτοί οι δυο πρέπει να μιλήσουν και να βρουν τις λύσεις. Θετικό νέο.

7 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Απο “νεα” αλλο τιποτα!! Ουσια δε βλεπω!

ilias

Πάντως ο Αρβανίτης ήταν σήμερα στο πρωινό αεροπλάνο για Αθήνα …

Sam Vincent

Συναντιούνται ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και αυτό θεωρείται ευχάριστο νέο !!!

Sam Vincent

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές την πρώτη μέρα Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί αδέρφια πήραν οι οχτροί κι εμείς κοιτούσαμε τις κοπελιές την άλλη μέρα Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά την τρίτη μέρα Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά την άλλη μέρα Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί μοιράσαν δώρα οι οχτροί κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά την πέμπτη μέρα Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί κρατούσαν δίκιο οι οχτροί κι εμείς… Περισσότερα »

simon says

Γράφει ο ποιητής “χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα το αντικείμενο της συζήτησης”.
Υποπτεύομαι ότι θα μιλήσουν για τις διακοπές τους!! Ξέρετε τι βαρύ φορτίο είναι να χρωστάς 1εκ.?? Χρειάζεσαι τουλάχιστον 15 μέρες ξεκούρασης σε πεντάστερο!!

aka Θεούλης

σε πεντάστερο… λεωφορείο?? ατσσ 🙂

Guardiola3

Αν ο Γιαννάκης δεν είναι στάχτια στα μάτια μας από τον Λάσκαρη, τότε δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να φεύγουν (απλήρωτοι) οι Πρίφτης, Ξανθόπουλος,Ζάρας, Σίμτσακ, να κάνουν προσφυγές οί Σανικίτζε, Γιάνκοβιτς κ εμείς να δίνουμε παχυλό μισθό στον Γιαννάκη;;;Βλέπω να πηγαίνει κ ο Καββαδάς στην ΑΕΚ , να κάνει ξανα προσφυγή ο Τσάι…κ εμείς να περιμένουμε να χαρούμε με τον ερχομό του Γιαννάκη, που μας αρνήθηκε χίλιες φορές λόγω μπάτζετ ενώ κ σαν παίκτης υπέγραψε στον ολυμπιακό ενώ είχε εν ενεργεία συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Η αναβολή πάει σύννεφο κ εμείς ήδη είμαστε σ´ απόγνωση για το τι θα γίνει… Περισσότερα »