Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Άρη από τα χρέη που δημιούργησε η διοίκηση Λάσκαρη, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης απέστειλε εξώδικο στην ΚΑΕ και αυτό διότι ο διακανονισμός που υπέγραψε το καλοκαίρι, έχει μείνει πίσω για περίπου τέσσερις μήνες.

Πηγή: Εξώδικο από Τσαϊρέλη στον Άρη | SDNA

Οκ το καταλάβαμε , από την αρχή του χρόνου είμαστε σφιχτά…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Αν κάνει αποχή ο Ραμόν για μια δόση συμβολαίου γιατί να μην στείλει εξώδικο ο Τσαιρέλης που του χρωστάμε λεφτά από τότε που δεν γνωρίζαμε τι εστί “μνημόνιο”.

gallistis237

Ο Τσαιρελης πρεπει να εχει να πληρωθεί κανονικά από τοτε που επαιζε Ισπανία
Εμείς του χρωστάμε απο 3 μεριές (99,πέρσι, προπερσι) και είχε γράψει κάποια στιγμη ο Καρύδας οτι παραλιγο να κανει προσφυγή στον Ολυμπιακό για 40.000 ευρώ.

vaggelaris

Θεωρητικά πάντως κι αυτός δε μπορεί να πάει φιμπα κ να έχουμε ακόμη ένα μπάν? Που δε θα το κάνει πιστεύω…

kaptsik

Μια απορία… Τη φετινή χρονιά τα χρέη μειώθηκαν η αυξήθηκαν; Εγώ πιστεύω ότι μειώθηκαν αλλά μπορεί να κάνω και λάθους. Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι πως κάποια από αυτά γίναν περισσότερο…. ανελαστικα. Γιατί δε μπορείς να πιάσεις τον Πρίφτη και τον Τσαϊρέλη εκ νέου και να τους ζητήσεις διακανονισμό επί του διακανονισμού.
Κάτι ακόμα. Υποφέρει κανείς άλλο αυτή την κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας που ζούμε τόσα χρόνια; Εγώ όχι. Πιο πολύ ασχολούμαστε με οικονομικά παρά με μπάσκετ. Τι το γοητευτικό βρίσκουμε στην καθημερινή αγωνία των μπαν και των σφαλιαρων που δεχόμαστε μέσα στο Αλεξάνδρειο από μεσαίες ομάδες;
Θα πει κάποιος ότι κερδίζουμε χρόνο μέχρι να έρθει ο πλούσιος, αλλά πλούσιος σε φαίνεται.
Χωρίς να λέω ότι με την επίλυση των Μπαν θα τελείωναν τα προβλήματα, απορώ πόσα λεφτά θα κερδίσουν οι μπανιστες αν διαλυθεί η ομάδα;
Νομίζω ότι είναι προφανές αυτό που προκύπτει από τα παραπάνω ερωτήματα…