Εξετάζει Κις:

Την περίπτωση του Μπίλι Κις καλοβλέπει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, εφόσον το φλερτ με τον Μιχάλη Πελεκάνο δεν καταλήξει σε γάμο. Ο έμπειρος Αμερικανός μάλιστα είναι μία από τις περιπτώσεις που δε χρειάζονται αναμονή λόγω FIBA, αφού πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και το letter of clearence βρίσκεται στην Ελλάδα. Εφόσον αυτό το σενάριο προχωρήσει, τότε ο “τίγρης”, θα ενισχύσει πολύ περισσότερο την περιφερειακή του γραμμή, χρησιμοποιώντας στη θέση “3” εκτός από τον Τσέιζ Σάιμον και τον Αντώνη Ασημακόπουλο.

Εντάξει δεν παίζει αυτό το σενάριο.

  1. Ασημακόπουλος στη θέση 3 δεν υπάρχει! 
  2. Σκοτώνεις τον Μποχωρίδη
  3. Μένεις χωρίς αλλαγή στο 3(εκτός αν βάζει τον Βεζένκοφ 15 λεπτά).
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

αν παρουμε κις θα παει ο καραποστολου στο 3 καποιες φορες οχι ο ασημακοπουλος

Night Audit

Αν πάρουμε Κις θα πάρουμε 3άρι μέσα στη χρονιά αναγκαστικά.Ο Καραποστόλου δεν μπορεί να παίζει τριάρι,ούτε για 5 λεπτά.

Anonymous

ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΡΙΑΡΙ Ο ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ; ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ Ο ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΑΡΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΜΠΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΜΠΑ.

Night Audit

Γιατί μας λείπει τριάρι κι όχι δυάρι. Αν παίζουμε με 3 κοντούς για κάποια λεπτά,ας παίξει όποιος θέλει.Αν πάρουμε όμως τον Κις,τότε το σχήμα με τρεις κοντούς θα είναι ανάγκη κι όχι επιλογή.
Δεν το λέω αυτό γιατί ντε και καλά θέλω τον Πελεκάνο ή γιατί δε θέλω τον Κίς.
Απλά πιστεύω πως έτσι και παίρνουμε παίκτη και δε βουλώνουμε τρύπα.

Anonymous

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ ΚΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΚΟΓΙΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.

Night Audit

Δες,αν συζητάμε για το τι θα κάνουμε αν δεν γίνει κάτι με τη Fiba,τότε αλλάζει το πράγμα,γιατί θα διώξουμε τους 3 Αμερικάνους μας και θα πάρουμε άλλους, οπότε ναι ο Κίς χωράει κι είναι-ίσως-και καλύτερη λύση από όλους.O Κογιαντίνοβιτς δεν μπορεί να έρθει,δεν έχει το LOC στην Ελλάδα.