Το τελευταίο διάστημα, είναι καθημερινές οι επαφές του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ με γνωστούς φίλους του συλλόγου που έχουν την πρόθεση και κυρίως την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν το τμήμα να βγει από το αδιέξοδο.

Το στοιχείο που πρέπει να τονιστεί μετά τις πρώτες ολοκληρωμένες επαφές μεταξύ των εμπλεκομένων, είναι ότι υπάρχει κλίμα σύμπνοιας και κατανόησης.

Η ομάδα έφτασε σε οριακό σημείο, τα περιθώρια επιπλέον βαθμολογικών απωλειών έχουν στενέψει και επειδή άπαντες αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης, κάνουν ότι μπορούν ώστε να είναι σε θέση έκδοσης ανακοινώσεων τις προσεχείς ημέρες.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και διαμορφωθεί η νέα κατάσταση στα διοικητικά του συλλόγου, θεωρείται δεδομένη και η ενίσχυση του ρόστερ ώστε να καλυφθούν τα κενά που εντόπισε ο Σούλης Μαρκόπουλος και με τα οποία ήταν υποχρεωμένος λόγω της οικονομικής δυσπραγίας να πορευτεί μέχρι σήμερα.

Πηγή: Εξελίξεις στο μπάσκετ του Άρη | Novasports

3 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
the god of war

Λέγαμε να φύγει ο Λάσκαρης με οποιονδήποτε τρόπο ,τώρα λέμε να φύγει ο Γουίλι όπως και αν είναι και σκέφτομαι πόσο πολύ οι ιδιοκτήτες του Άρη μας μοιάζουν με το πολιτικό σκηνικό …Λέμε στο τέλος να φυγει αυτός και ας έρθει ο όποιος να είναι …Απλώς να φύγει αυτός που είναι ..Μέχρι να λέμε και μετά τα ίδια για τον επόμενο …..
Ίδια χάλια Κύριοι η κατάσταση ..Καμία σωτηρία δυστυχώς…..

Sam Vincent

Ο καλύτερος πάντα είναι αυτός που κάθεται στον πάγκο και δεν έχει παίξει ακόμα…