Ο Άρης απέκτησε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα έπειτα από ενέργειες του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου, αλλά και οικονομικής βοήθειας που προσέφεραν φίλοι της ομάδας.

Μετά τη χθεσινή (20/11) συνάντηση στην ΚΑΕ και την παραδοχή αδυναμίας από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, να καλύψει το υπόλοιπο ποσό που απαιτούνταν για την εξασφάλιση ενημεροτήτων, ανέλαβε πρωτοβουλίες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου. Μέσα από επικοινωνίες που είχε με φίλους της ομάδας, συγκεντρώθηκε το υπόλοιπο ποσό, καταβλήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες κι έτσι εξασφαλίστηκαν οι ενημερότητες. Αυτό σημαίνει ότι θα εκδοθεί δελτίο στον νεαρό Γιάννη Σιδηροηλία ο οποίος στους τελευταίους αγώνες δεν αγωνίστηκε γιατί η ΚΑΕ δεν είχε αυτή τη δυνατότητα.

Πηγή: Εξασφάλισε ενημερότητες η ΚΑΕ Άρης

Οπότε, ενημερότητα από τον Ερασιτέχνη, επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους και ενέργειες του Χάρη, μπάν Γουίβερ από χορηγία.

Ο μεγαλομετοχος δηλώνει αδυναμία χρηματοδότησης της εταιρείας του.

Δεν ήρθε η ώρα να παραδώσει και τα κλειδιά;

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dimisthessaloniki

Παιδιά εγώ δε ξέρω τι ισχύει, αλλά δεν γίνεται ο ερασιτέχνης να κάνει κάτι εφόσον ο μεγαλομετοχος της Καε δε μπορεί να ανταποκριθεί;Δε γίνεται να πάρουν τις μετοχές;

spire

Νομίζω κάπου το έχουν αναλύσει εδώ στο site ότι είναι γενικά πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία.

ChrisSiak

Τότε έπρεπε ήδη να την έχουν ξεκινήσει.

dimisthessaloniki

Ε αφού τους είπε επισήμως ότι δε μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις της ομαδας και ότι περιμένει τη χορηγία μπας και πληρώσει κάνα ευρώ, θα έπρεπε ήδη να έχει συμβεί κάτι άσχετο το ποσό χρονοβόρο θα ειναι