Έχοντας την τιμή και το προνόμιο να ανήκω στην μεγάλη Αρειανή οικογένεια αλλά και με την βαριά ευθύνη που φέρω σαν πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε, σας καλώ όλους στο πλευρό μας. Στο πλευρό της διοίκησης, του νέου επενδυτή, των παικτών και του προπονητικού επιτελείου. Τώρα είναι ανάγκη ίσως περισσότερο από ποτέ, να μείνουμε ΜΑΖΙ και με ψυχραιμία και αίσθημα ευθύνης, να κοιτάξουμε μπροστά και να δώσουμε επιπλέον ώθηση στον Αυτοκράτορα.

Πηγή: «Ενωμένοι σαν γροθιά για τον Αυτοκράτορα» – ArisBC

Γιατί ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάλεσμα ενότητας ο πρόεδρος;

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Γιατί οι σουπεράδες έβγαλαν ανακοίνωση και του τα “χώνουν” εμμέσως!Γι αυτό!Αρχίσαμε πάλι να τρωγώμαστε με τα ρούχα μας!Ησυχία δεν έχει αυτή η ομάδα ακόμη και φέτος που όλα πάνε σχεδόν πρίμα!Μπήκαμε τετράδα μετά απο χρόνια,βρήκαμε επενδυτή,μέχρι και αποφάσεις διακοπής αγώνα ανέτρεψε ο Αρβανίτης!Τί να κάνει δηλαδή ο άνθρωπος παραπάνω!Σε 2 χρόνια έχει κάνει όσα δεν έχουν κάνει όλοι οι άλλοι την τελευταία 20ετία!

vayio

Ευθεως του τα “χωνουν”, οχι εμμέσως. Εμμέσως ομως αφηνουν να εννοηθει οτι θα το ξανακανουν… γιατι αυτοκριτικη και μια συγνωμη (αγνωστη λεξη), για τους τρεις (!) καφεδες, τα δυο (!) νερα και την ηχητικη βια (!), πουθενα δεν ειδα!

Sotiris

Ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης και η διοίκηση να είναι αποφασισμένοι να σπάσουν αυγά για να φτιάξουν την ομελέτα.
Δεν είναι μόνο η ανακοίνωση του Σ3, και οι Ιερολοχίτες βγάλανε μια αντίστοιχη προχθές που λένε τα ίδια πάνω κάτω.
Και άντε να συμφωνήσω ότι έπρεπε η διοίκηση να τα χώνει πιο χοντρά για την διαίτησια που “προκάλεσε” τα επεισόδια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω οι σύνδεσμοι τι θέλουν. Δεν πρέπει η διοίκηση να τιμωρήσει αυτούς που ρίξανε τους καφέδες δηλαδή? Τα πρόστιμα ποιός θα τα πληρώσει?? Και αν δεν θέλουν να τιμωρηθούν από την διοίκηση γιατί δεν τους συγκρατούν οι ίδιοι οι συνδεσμίτες για να μην κάνουν αυτά που έκαναν??
Καλή η κριτική και οι απειλές αλλά ανθρώπους που θυμούνται το μπάσκετ μόνο στα ντέρμπι και κάθε φορά που έρχονται στο γήπεδο έχουμε στο τσεπάκι 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων και καμμιά πενηντάρα πρόστιμο δεν τους θέλουμε ούτε από έξω να πατανε στο γήπεδο.

experience

Εντάξει, ας πληρώσουν αυτοί τα πρόστιμα τώρα και ας καλύψουν και τα χαμένα έσοδα από τα εισιτήρια, για να μη πούμε για το ότι δεν θα υπάρχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα του κόσμου. Μαγαζάκι κανενός δεν είναι ο Αρης. Εγώ θα τους έλεγα ότι την επόμενη φορά δεν θα υπάρξει κάλυψη για κανέναν, ξεκάθαρα και ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει, Την τιμωρία την φάγαμε τώρα, από δω και πέρα τέλος. Αυτοί έτσι κιαλλιώς δεν είχαν πει ότι δεν ξανάρχονται στο μπάσκετ ή κάνω λάθος;

Jim Patras

Κατά τ’άλλα,ενωμένοι σαν μία γροθιά..Που επανειλημμένα καταλήγει σε αυτοτραυματισμό..