Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά ο Κεν Μπράουν αναμένεται ίσως και στην διάρκεια της ημέρας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη.
Πηγή: Εντός της ημέρας αναμένεται ο Μπράουν στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές
Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά ο Κεν Μπράουν αναμένεται ίσως και στην διάρκεια της ημέρας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη.
Πηγή: Εντός της ημέρας αναμένεται ο Μπράουν στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές
Ακόμα και αν μας δώσει μόνο τους 8,5 π και 3,6 ασ. του Τάλτον( φαίνεται πως μπορεί να το κάνει εύκολα) και ανεβάσει την ένταση και την πίεση στην μπάλα στην άμυνα ,θα είμαστε ευχαριστημένοι . Είναι σβούρας έχει ικανοποιητικό σουτακι και διείσδυση ,σε καλή ηλικία . Καλώς να ορίσει και να καλύψει επαρκώς και10-15 λεπτά με το Ρέθυμνο ,μέχρι να προσαρμοστεί και να μάθει γιατί μην ξεχνάμε παίζει pg θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο .
Δεν βιαζομαστε, ο Δημητρακης ειναι ανεβασμενος και μπορει ανετα να παιξει 25 λεπτα αν δεν φορτωθει με φαουλ νωρις. Ας μπει στο κλιμα σιγα σιγα με 10-15 ποιοτικα λεπτα στους πρωτους αγωνες ο Μπραουν.
Φοβάμαι λίγο τα φαουλ του Φλιώνη , το γεγονός πως αυτά τα 10-15 ποιοτικά για pg ,δεν είναι αρκετά εύκολα(η κομβικότερη θέση) και πως το ματς με το Ρέθυμνο είναι και αυτό τεράστιας σημασίας . Ισως έχει και ο Μπο μερικά λεπτά στον άσσο εαν χρειαστεί .
Μπορεί να παίξει και ο Γκετσε…Αφού δεν σκοράρει ,ας κατεβάζει.Υπαρχει(;)κι ο Σακελλαρίου.
Καπταιν προτιμώ να κατεβάσει ο Ντράγκι παρα να δω τον Σακελλαριου στο ματς.
Αν ειναι να κάνει τον pg o Σακ. προτιμώ τον Βλάσιο που είναι και pg.
Κι εγω προτιμώ τον Βλάσιο (που τον ξέχασα,Σαμ,το ομολογώ) η τον Ντραγκι που λέει κι ο Χρηστάρας!Ειρωνικά τους ανεφερα και τους δύο για την θέση ,νόμισα πως φάνηκε,αλλά προφανώς τα – που με στόλισαν δείχνουν πως δεν έγινε κατανοητό.
θα είναι και επίφοβο να φορτωθεί με φαουλ γιατί λογικά θα τον βάλουν να μαρκάρει αυτό το καραφλοξανθό αγόρι του Ρεθύμνου που είναι μια ομάδα μόνος του. Μεγάλο στοίχημα για τον Φλιώνη ελπίζω να την καταφέρει αυτήν την πολύ δύσκολη και κρίσιμη για την έκβαση του αγώνα αποστολή.
Ο Σπ.Μπιμπίλας όπως είπε ο Βαγγέλης Ιωάννου..
Σοβαρά είπε και τέτοια κουβέντα ο Βαγγέλης; Σταματημό δεν έχει…
Ναι,στην εκπομπή στις 16/11.
Ξέχασα να αναφέρω κάτι από το ματς της Κυριακής που μου έκανε τρομερή εντύπωση : έδωσαν ένα φαουλ νομίζω στον Φλιώνη που δεν ήταν και χτύπησε την μπάλα με δύναμη στο παρκέ διαμαρτυρόμενος που πάει να πει πως ο Δημήτρης ίσως και να φέρει στο σώμα του νευρικό σύστημα …
Ο φλιωνης έκανε ματσαρα την Κυριακή. Κ αμυντικά που πίεζε τα γκαρντ κ οργανωτικά κ επιθετικά. Έδειχνε πολύ πιο σίγουρος μέσα στο ματς κ αποφασισμένος. Θεωρώ ότι η παρουσία μποχωριδη τον απελευθέρωσε κ του έδωσε ψυχολογία. Μακάρι να έχουμε συνέχεια κ η παρουσία του νέου γκαρντ να τους βοηθήσει όλους στην ομάδα κ να μη τους μπερδεψει
Είχε 2/8 σουτ ,5 πόντους και 2 ασσίστ. Σορυ αλλά εγώ αυτό ματσάρα δεν το λέω .
Πολλές φορές τα νούμερα δε δείχνουν την προσφορά ενος παίκτη. Εγώ είδα έναν φλιωνη που έδωσε κ τη ψυχη του στην άμυνα απέναντι σε πιο αθλητικά γκαρντ, πέτυχε 5 σημαντικούς πόντους κ έκανε κ 2 ταπες!! Κ για πρώτη φορά φέτος έπαιζε χωρίς φόβο. Εγώ αυτά είδα στο γήπεδο κ μακάρι το παιδί να συνεχίσει ετσι
Ας μην είμαστε υπερβολικοί με τους χαρακτηρισμούς, δεν βοηθάμε. Ματσαρα έκανε ο Μπο. Ο Φλιωνης τα δίνει ολα σε καθε ματς .
Οκ σορρυ για την υπερβολή. Ήταν καλός πάντως…
Ναι ,ήταν καλός και “κράτησε ” χαμηλά τον Σ.Σμιθ ,Ξανθο και Χάτσερ .
Αυτό με τον Ξανθό.. με ξέρανε…
Τον Ξανθο….πουλο ,γιατρέ, γιατί δεν το έχω Μπολτ με τα πληκτρολόγια
Lol!