Άρης και Μούρτος βρίσκονται σε επαφή προκειμένου να πειστεί ο τελευταίος και να μην προχωρήσει στο αίτημα της κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ και να βρεθεί σύντομα λύση για τις οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού του Άρη.

Πέραν του Μούρτου εκκρεμεί και μια κουβέντα με την πλευρά του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ επαφές και συζητήσεις γίνονται και για τους πρώην αθλητές της ομάδας που εκπροσωπούνται από τον Νίκο Πετράτο (Μπάρλος, Αργυρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μπετς, Ντικούδης, Κουμπούρας).

Πηγή: Εντείνονται οι συζητήσεις με Μούρτο ενόψει της αυριανής εκδίκασης στην ΕΕΑ – PRESSARIS

Σκέψου να σου χρωστάνε λεφτά από το 2009…

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Night σε καποιο αλλο post ειχες αναφερει οτι τα εχουμε βρει με πετρατο. Τι ισχυει τελικα ξερουμε? Προς τι οι συζητησεις τοτε?

Jim Patras

Είναι ντροπιαστικό ότι ξεκίνησαν τα μνημόνια,τελείωσαν &τα 3 και ακόμη χρωστάμε σε Μπάρλο,Αργυρόπουλο κ.α.

Jiorgy

Έχει ειπωθεί και στο παρελθόν από αρκετούς εδώ μέσα και δεδομένου ότι δεν υπάρχει ο φραγκάτος που θα έρθει (ούτε καν οι 10-20 λιγότερο φραγκάτοι, αλλά πρόθυμοι) να βάλουν τα πολλά λεφτά που απαιτούνται, ώστε να πληρωθούν χρέη, παλιοί παίκτες, μπάτζετ και ότι άλλο, λύση μπορεί να είναι η βοήθεια του κόσμου. Ξέρω ότι όλοι (και εμού συμπεριλαμβανομένου) θα πούμε “πάλι ο κόσμος”; Όμως αν αυτό γίνει οργανωμένα μπορεί το πράγμα να δουλέψει. Χρειάζεται έναν διαχειριστή κοινής αποδοχής, απόλυτα αξιόπιστο, που να εμπνεύσει και να φτιάξει μια πλατφόρμα με απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο (πολλά θέλω, ε;) Φτιάχνεις μια λίστα με οικονομικές υποχρεώσεις πχ Μούρτος 50.000ευρώ (ενδεικτικά), Πρίφτης 50.000ευρώ, Χαραλαμπίδης 45.000, Μαρμαράς 200.000, Κουμπούρας 23.0000, Ντράγκι, Τσάλμερς, Μιλόσεβιτς κλπ κλπ. Για κάθε ευρώ που μπαίνει στον λογαριασμό του κάθε ένα, θα μειώνεται και το ποσό μέχρι να μηδενίσει. Έτσι εγώ που θα βάζω το ευρώ μου να βοηθήσω να πληρωθεί η οφειλή του…. τάδε. Είναι δυνατόν να χρωστάμε σε κάποιον πάνω από δεκαετία;;; Ή είναι δυνατόν κάποιος από τους παίκτες αυτούς να μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα για 15.000ευρώ;;; Ντροπή και ξεφτίλα! Τι είμαστε; Το ελληνικό κράτος; Μπαίνουμε όλοι μέσα και ξοφλάμε έναν-έναν. Οι “επιφανείς” φραγκάτοι, η διοίκηση ας αναλάβουν Εφορίες, 99, μπάτζετ ή ότι άλλο. Για μένα, όπως και για πολλούς που το έχετε γράψει στο παρελθόν, είναι άλλο να δίνω 5-10 ευρώ και να μην έχω ιδέα πού πάνε και άλλο να βλέπω (διαδυκτιακά πχ) ότι με τα 10 ευρώ μου, μειώθηκε κατά 10 ευρώ η οφειλή στον Πρίφτη. Εγώ 10, ο Πλιάκης 20.000. Ο καθένας ότι μπορεί. (Ντάξει τον Μαρμαρά ούτε να τον φτύσω δεν θέλω, αλλά θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και… θα ξοφλήσω τον Cummings ανταυτού). Φάτε με ελεύθερα!
Υγ. Κουμπούρας…Ούτε που τον θυμάμαι αυτόν (σόρυ Φάνη!)

Jim Patras

Ο Chrisiak τον καμαρώνει ακόμη με τα χρώματα του Οίακα..

Ian 73

Για να λειτουργήσει ένα τέτοιο εγχείρημα πρέπει να προβλεφθούν μηχανισμοί που να αποκλείουν 100% την πιθανότητα κάποιοι επιτήδειοι να φάνε λεφτά όπως σωστά έγραψες.
Θεωρώ ότι θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο αν από τις εισφορές του πληρώνεται το ροστερ κάθε χρονιάς ή έστω κάποιοι παίκτες του.Ως “δολωμα” ειναι πιο δελεαστικό.

Jiorgy

Δεν διαφωνώ, απλά θα ήθελα να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τα παλιά… Επίσης σκέφτομαι όποιος βάζει πάνω από ένα ποσό πχ 5.000 ή 10.000 να έχει κάποια προνόμια. Ας βρούνε ποια θα είναι αυτά. Διαρκείας; Μετοχές; Δεν ξέρω τι, αλλά να είναι ξεκάθαρο από πριν. Και επίσης να δημοσιοποιείται το όνομά του (αν θέλει) και το ποσό που έβαλε… Μήπως θελήσουν κι΄αλλοι “μεγάλοι” να διαφημιστούν με αυτό τον τρόπ….

kaptsik

Πχ να σου λέει ότι εγώ ως διοίκηση έχω λεφτά για τρεις ξένους. Αν θέλετε και αθλητικό πεντάρι βάλτε σε αυτό το λογαριασμό 50.000. Μόλις μαζευτούν τον κλείνουμε. Τα δεσμεύουν για 15 μέρες κι αν δεν μαζευτούν σου επιστρέφονται.

Έχει ειπωθεί ήδη φίλε,Jiorgy.Απο τον Kaptsik και την αφεντιά μου, φέτος.Χωρις να έχει διαβάσει κανείς την (ίδια)πρόταση του άλλου,όπως και τώρα καλή ώρα…Άραγε θα το έχουν σκεφτεί/δει αυτοί που πρέπει?Με βάση ότι το ..γυρνάμε,δεν αποκλείεται.Αλλα πως μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε?Να το στείλουμε ως προταση στο μέιλ της Καε?

Το ξέρω ήταν κάτι που έχει ειπωθεί απλά δεν θυμόμουν από ποιον (ποιους)… Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αν δεν…γίνει! Φέτος μαζέυτηκαν κάποια χρήματα από τα 5-10ευρα και τα sold out. Που πήγαν οέο; Δεν λέω ότι φαγώθηκαν αλλά έιναι άλλο να ξέρεις ότι απλά μπήκαν στα ταμεία της ΚΑΕ και τα διαχειρίστηκαν και άλλο να ξέρεις ότι εξοφλήθηκε ο Μπάκνερ, ο Μπετς, ο Ντικούδης και ο Μπάμπης ο σουγιάς που μεσουράνησε την περίοδο 2001-2002!

Αν δεν γίνει???Ε στείλτο το #€##%μειλ!!!

kaptsik

Σημαντικό ρόλο θα παίξει το άτομο εμπιστοσύνης, που θα κατοχυρώνει ότι τα λεφτά που μαζεύονται για κάποιο σκοπό θα καταλήγουν στο συγκεκριμένο σκοπό.

Στην πατρίδα μας δύσκολα να βρεθεί γιατί υπάρχει ευθυνοφοβια να το πω? μακάρι ομως

spire

Νομίζω ότι απάντησα το ίδιο στο ποστ που είχε ξαναγίνει η ίδια πρόταση.

Με το να χρωστάς 50.000 στον Κουμπούρα π.χ. και να το τραβάς χρόνια και χρόνια, κατορθώνεις να μειώνεις την οφειλή. Γιατί μπορεί την πρώτη χρόνια να τα ζητάει όλα, μετά από μια δεκαετία που μπορεί να πήρε από ψίχουλα έως τίποτα, θα πει δώσε άλλα 5.000 να τελειώνουμε και ξοφλάμε.

Αν όμως υπάρχει η οποιαδήποτε πλατφόρμα με live countdown στο αρχικό ποσό που χρωστάμε στον Κουμπούρα και δει ότι μπήκαν 50.000 για να γίνει η δική του εξόφληση, τότε δεν πρόκειται να κόψει ούτε ένα ευρώ.

Επίσης, μπορεί ο κόσμος να τα βάλει για να εξοφληθεί ο Πρίφτης πχ λόγω δημοφιλίας, αλλά το πραγματικό πρόβλημα που έχεις μπαν να είναι ο Μαρμπλ που δεν θέλει να δει άνθρωπος και να μη μπουν λεφτά.

Η πλατφόρμα στη VIVA για ενίσχυση είναι ανοιχτή σήμερα που μιλάμε για σένα που θες να βάλεις 10. Ο κάθε Πλιάκης που θέλει να βάλει 20.000 θα πάρει την ΚΑΕ τηλέφωνο και μόλις πει θέλω να βάλω 20.000 σε 30” θα μιλάει με τον πρόεδρο. Θέλω να πω αν υπάρχει θέληση, ο τρόπος βρίσκεται άμεσα.

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι να το επικοινωνήσουν ΠΟΛΥ περισσότερο και καλύτερα την ανάγκη προς τον κόσμο. Πήγα στο FB της ΚΑΕ και έφτασα ως 20 Μαρτίου και δεν υπάρχει αναφορά στην ανάγκη για στήριξη. Για μένα αυτό θα έπρεπε να ποστάρεται ξανά και ξανά.

Κερδίζεις -> ο κόσμος είναι σε ευφορία -> κάνε ένα ρημαδοπόστ -> μπορεί να δώσουν 100 άτομα από ένα 10άρικο

Χάνεις -> ο κόσμος είναι σκασμένος και να θέλει αθλητικό ψηλό στη θέση του Ντραγκί -> κάνε ένα ρημαδοπόστ -> μπορεί να δώσουν 100 άτομα από ένα 10άρικο

Post με Νίκο Γκάλη γενέθλια -> 1600 likes αν θυμάμαι καλά -> γράψε για την ζητιανιά κάπου στο τέλος ή στο πρώτο comment -> μπορεί να δώσουν 100 άτομα από ένα 10άρικο

gallistis237

Υπάρχει όμως και η άλλη περίπτωση. Μετά από τόσα χρόνια κοροιδίας ο άλλος να στραβώσει και να σου ζητάει τόκους ετών και προμήθειες όπως ο Τσαιρέλης, ο Βεργίνης και παλιότερα ο Γιαννάκης

spire

Ε και παλι . Αν 5 στραβωσουν , οι 50 θα ειναι πιο διαλλακτικοι

ston planiti Ari

Spire εδώ κάνεις λάθος αν μου επιτρέπεις. Οποιοσδήποτε έχει λαμβάνειν δεδουλευμένα τόσων ετών θα ζητήσει κ τόκους. Τους δικαιούται και κάθε δικηγορος θα τους υπολογισει για τον πελάτη του κ ο τελευταιος δεν ειναι χαζος να πει οχι σε κατι που ο νομος του το δινει. Είναι κ ενας λόγος που ακόμη χρωστάμε σε αθλητές που πλέον ειναι σε ηλικια συνταξης. Όσο μικρότερο ειναι το ποσό χρεους που καταβάλεις τόσο μικροτερο ειναι κ το ποσό κεφαλαιου που απομειώνεις. Αν καταβαλεις κ μια φορα το χρονο οπως εμείς τοτε μπορει να μην απομειώνεις καν κεφαλαιο παρα μονο τοκους. Η εννοια του καταλογισμού για εμάς τους “αχωνευτους” ανθρωπους λογω επαγγελματικης ιδιοτητας.😛

spire

Υπο νορμαλ συνθηκες ναι. Αλλα ειλικρινα πιστευεις οτι υπαρχει πανω απο 5% παικτων που χρωσταμε ή χρωστουσαμε και θα παρουν ολο το ποσο? Δε συζηταω καν για τοκους. Εγω αμφιβαλλω παντως.

καπετάν Κανένας

Games people play..δεν χωνεύω του δικηγόρους(οι παρόντες εξαιρούνται 😜) Συλλογισμοί,ε? παιδάκια στο προαύλιο που παίζουν υπερατου! λες και ξέρει ο καθένας ότι θα ζει αυριο…. κ ψάχνει εις βάθος δεκαετιών να κάνει τ ….τρία δύο.

spire

Δεν νομιζω οτι το κανουν εσκεμμενα με σχεδιο. Γενικα δεν πολυ πιστευω οτι γινεται οτιδηποτε με σχεδιο, οχι μονο απτην δικη μας ομαδα

Bilias6

Μπηκα στο σαιτ της ΚΑΕ στα ιστορικα γεγονοτα και πατησα 2009. Γραφει –  Σε διοικητικό επίπεδο, ο Άρης αλλάζει σελίδα, μετά από 13 χρόνια προεδρίας του Γιάννη Δαμιανίδη- που οπως μου ειπε ο τζιμαρας ηταν και κει διοικηση ο σωτηρας- Ο τελευταίος αποχωρεί από τον Σύλλογο και τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει Διοίκηση Πρωτοδικείου, με Πρόεδρο τον Ελευθέριο Αρβανίτη, Αντιπρόεδρο τον Θεόδωρο Κουρόγλου και μέλη τους Χρήστο Γαλιλαία, Λάρη Πετρομελίδη και Θεόδωρο Εμμανουηλίδη…
Και μετα ρε παιδια, χωρις παρεξηγηση, περιμενετε αυτος ο ανθρωπος να βαλει σε μια ταξη το μπασκετ οταν εχουν περασει 12 ολοκληρα χρονια. Κανετε προτασεις για να δωσουμε λεφτα με διαφανεια κτλ. Ειναι δυνατον να μην μπορουν να τα σκεφτουν? Δεν θελουν! Θελουν να εχουν τον Αρη ομηρο τους!