Υπάρχει όμως και ένας… άλλος Αρης που καλοβλέπει την περίπτωσή του, αυτός της Θεσσαλονίκης ο οποίος αναζητά εναγωνίως παίκτες για να ενισχυθεί ειδικά στην γραμμή των ψηλών του. Οι εκτιμήσεις που γίνονται πάντως αναφέρουν ότι ο Κολοσσός έχει σαφές προβάδισμα.

Πηγή: Προς Κολοσσό ο Τσαλμπούρης | | Basketa.gr

Να ξεκαθαρίσω εδώ πως δεν είναι δανεισμός μιας που είναι ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του, περίπτωση Τολιόπουλου δηλαδή.

Από εκεί και πέρα, όταν διάβασα το άρθρο το μεσημέρι, σκέφτηκα πως θα ταίριαζε σε εμάς, μιας και έχει σουτ από έξω, Έλληνας είναι, μικρός.

Μετά είδα τα στατιστικά του. 30% με το ζόρι στα τρίποντα, ριμπάουντ ούτε για πλάκα και κάνα 60% στις βολές.

Οπότε, αδιάφορος…

10 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
aris west side

Δεν είναι αυτό που ψάχνουμε, είναι τύπου Γκαγκιτς και ο Σέρβος είναι καλύτερος παρόλο που δεν έχει σουτ. Αθλητικό ψηλό ψάχνουμε

Pippo

Τύπου Γκαγκιτς; Καμία σχέση;

aris west side

Δεν είναι αθλητικός ψηλός αυτό εννοώ τύπου Γκαγκιτς. Αθλητικό παίκτη χρειαζόμαστε

Jim Patras

Λογικά το μεθεπόμενο Σάββατο θα είναι στο παρκέ του Nick Galis hall καθώς οδεύει προς την ομάδα του coach Λυκογιάννη.

atsakala

David Stockton και webiii θαμας ήταν επίσης κουτί.

Pippo

Το ότι σουτάρει τρίποντα δε σημαίνει ότι είναι καλός στα τρίποντα. Το ότι μπορεί να τον σπρώξει όλη η Α1 δεδομένο. Το αδιάφορος είναι πολύ.

Sam Vincent

Δεν θα μου άρεσε καθόλου να δανειστούμε παίκτη από την αεκ . Αν πάλι αυτός ο δανεισμός πρόκειται να μας βοηθήσει αρκετά για να σταθούμε στην Α1 τότε θα το καταπιώ .Ο Τσαλμπούρης όμως μπορεί να προσθέσει ένα κορμί ,αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν περισσότερο . Θα προτμούσα τον Ρογκαβόπουλο (αθλητικός ,σκόρερ ,σε θέση που δεν έχουμε κανέναν )

ChrisSiak

Τον Τσαλμπουρη τον θέλαμε πριν πάει στην ΑΕΚ. Εκεί πήρε κάποια παιχνίδια όμως δεν έκανε κάτι εξωπραγματικό. Όπως τον βλέπω εγώ είναι κάτι σαν τον Κοεν που είχαμε σε χαμηλότερο βέβαια επίπεδο. Αν είχαμε 4αρι αθλητικό θα τον ήθελα πολύ. Τώρα όμως νομίζω πως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για να διορθωθεί το ροστερ.