πηγή: yellownews.gr

Το άρθρο έγραψε ο Ιγνατιάδης την ημέρα του προχθεσινού αγώνα, αλλά παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα:

 

Κράτησα για επίλογο μια δέσμευση του Δημήτρη Παπακυριάκη σε συνομιλία που είχαμε πριν μερικές μέρες. Οτι από την πλευρά του θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει ο Νίκος Γκάλης κοντά στην ομάδα. Και ότι η ΚΑΕ θα αξιοποιήσει με κάποιον τρόπο το κεφάλαιο “Χάρης Παπαγεωργίου”. Δημήτρη, επειδή έχεις καλλιτεχνική φαντασία, νομίζω πως μπορείς να σχηματοποιήσεις στο μυαλό σου την εικόνα του Παλέ ντε Σπορ σε βραδιές τέτοιας ευλογημένης συνύπαρξης: Με Γκάλη, Γιαννάκη, Παπαγεωργίου στις επάλξεις. Εχεις ζήσει ποτέ ολικό οργασμικό παραλήρημα σε γήπεδο μπάσκετ; Εξαρτάται {και} από εσένα να το ζήσεις.

 

Δέσμευση Παπακυριάκη για Γκάλη; (!)

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arisaloskanis

καλά. δεσμεύτηκε ο παπακυριάκης κ κάτι τρέχει στα γύφτικα. δεν ξέρω ποιον να υπερασπιστώ κ ποιον να κράξω ,δεν ξέρω πια πoιο είναι το καλό της ομάδας μου. πφφφ θεούλη κάνε κάτι.

aka Θεούλης

Αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα εσενα , ειναι και το καλό της ομαδας. Προσπαθησε να βιωσεις αυτό που περναει η ομαδα χωρις ομως να χανεσαι μεσα σ αυτο, κρατα τις αξιες σου και τοτε θα διακρινεις το καλο απο το κακό

Jose

Μιλας με γριφους γεροντα!

aka Θεούλης

Open your mind, feel your soul, read between the lines!!

ChrisSiak

Όσο υπάρχει Λασκαρης στον Άρη δύσκολο να ξαναπατήσει ο Νικ. Είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και καλά κάνει. Ο μόνος λόγος που πιστεύω πως θα ερχόταν είναι ο Δρακος αλλά δεν ξέρω αν τελικά είναι αρκετο.

Παρεπιπτόντως που χάθηκε ο Αρβανίτης;

Kostaris16

Ο Αρβανίτης δουλεύει στο παρασκήνιο.

ChrisSiak

Μακάρι. Το θέμα είναι να φέρει κάποιο αποτέλεσμα θετικό για την ομάδα και να μην χαθεί από την οικογένεια του Άρη. Είναι εργάτης.

einai_trellos_o_italos

Το ξέρεις ή το υποθέτεις? (ή μήπως απλά το ελπίζεις)

Kostaris16

Τρελε ιταλε οτι γράφω είναι τσεκαρισμενο τρεις φορες

einai_trellos_o_italos

Μ’ αρέσεις!

Kostaris16

Και τι είναι ο γκάνγκστερ ρε παιδιά να τον κουβαλούν αυτοι οι τύποι οπου θέλουν βαλίτσα; παει οπου θέλει όταν βλέπει κάτι να κινείται.

Ody

Ο Γκάλης έκοψε λάσπη όταν όλοι μας είμασταν allou fun park. Και θα γυρίσει τώρα; No way.

Charmidis

Χαίρομαι ιδιαίτερα που άνοιξε αυτή η κουβέντα. Το πως θα συμβεί, θα προσπαθήσω εν συντομία να περιγράψω. Το ότι ο Άρης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια εκβιαστών δεν χωρά αμφιβολία. Σε καμία περίπτωση ο Γκάλης δεν θα συνδέσει το όνομά του με τέτοιους ανθρώπους. Δέχτηκε την πρόσκληση και ανταποκρίθηκε όταν δεν ήξερε, μόλις συνειδητοποίησε με ποιον/ους έχει να κάνει απομακρύνθηκε με αξιοπρέπεια. Η σιωπή του είναι εκκωφαντική και οφείλουμε όλοι μας να την ερμηνεύσουμε και να την κατανοήσουμε.

Η απομάκρυνση όλων όσων συνυπήρξαν με τους εκβιαστές και η απομόνωσή τους σημαίνει ότι πλέον ότι οι επόμενες κινήσεις θα γίνουν αποκλειστικά από αυτούς και είναι οι εξής δυο: α) Να οδηγήσουν την ομάδα αργά και σταθερά στον πάτο λόγω των χρεών που έχουν δημιουργήσει. Λέγοντας πάτο εννοώ έως και διάλυση της ομάδας και υποβιβασμός κ.λ.π. και β) Να παραχωρήσουν τη διοίκηση σε τρίτους χωρίς καμία συμμετοχή στο νέο διάδοχο σχήμα.

Εδώ έρχεται ο Νίκος Γκάλης. Με το αλάνθαστο κριτήριο της όσφρησης του λιονταριού μπορεί να ηγηθεί ώστε να συγκεντρώσει γύρω του, μαζί με τον Διόσκουρο του τον Παναγιώτη Γιαννάκη τους επενδυτές εκείνους που θα θελήσουν να οδηγήσουν τον Άρη στην νέα χρυσή εποχή. Σε μια τέτοια βάση θα επιστρέψει ο Γκάλης. Όταν όλα είναι καθαρά, διαυγή, κρυστάλλινα. Όταν όλα ακτινοβολούν σαν τον Ήλιο..!

simon says

Δεν θα άλλαζα ούτε λέξη από όσα είπες για την επιστροφή Γκάλη!!!! Επιπρόσθετα, πιστεύω πως ο/οι επενδυτής/ες θα πρέπει να είναι μεσαίου – μεγάλου βελινεκούς για να μπορέσουν να πείσουν τον Γκάλη να βγεί μπροστά. Γκάλης= Hall of fame , θεός, σύμβολο!!!!!!!!!! Δεν θα μπλέξει με μία κατάσταση που η τρίτη θέση θα θεωρείται πρωτάθλημα!!!!!!!!

einai_trellos_o_italos

Ένα μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Νικ θα έβγαινε ποτέ από μόνος του μπροστά προκειμένου να ηγηθεί μιας προσπάθειας σαν αυτή που περιέγραψες. Διότι αν απλά περιμένει να “τον φωνάξουν”, φοβάμαι πως θα περιμένει πολύ (και μαζί του και μεις). Ωραία η σκέψη σου, αλλά κάποιος πρέπει να ανάψει τη σπίθα που θα προκαλέσει όλες αυτές τις αλυσιδωτές σντιδράσεις.