Ο Α.Σ. σκοπεύει, εντός των επόμενων ωρών, να ζητήσει τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ και κυρίως τα προβλεπόμενα έσοδα με ξεκάθαρο στόχο να λειτουργήσει με γνώμονα τη δημιουργίας μιας ομάδας χρηματοδοτών της ΚΑΕ. Για να μιλήσει με τους επιχειρηματίες που έχει κατά νου, θα πρέπει να έχει εγγράφως έναν αριθμό ο οποίος θα ανταποκρίνεται στα έσοδα, ούτως ώστε να είναι ξεκάθαρο και το ποσό που θα χρειαστεί για να βγει η χρονιά.

Ταυτόχρονα βέβαια, είναι αναγκαίο να έχει και τη λίστα των εξόδων για να γνωρίζει, πόσα χρήματα πρέπει να πληρώνει μηνιαίως η ΚΑΕ. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι για να ανταποκριθεί η τελευταία στο υπάρχον προσωπικό (σ. σ. υπάλληλοι, παίκτες κλπ.), στους πιστωτές αλλά και στους διακανονισμούς, χρειάζεται περί των 120.000 ευρώ τον μήνα!

Οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν μόνο σε κλίμα συνεννόησης με τον μεγαλομέτοχο, γι’ αυτόν τον λόγο είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί συνάντηση μαζί του στην οποία όμως θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος και να εγκαταλείψει την τακτική που ακολουθεί. Το ερώτημα είναι, υπάρχουν οικονομικές δυνάμεις στην οικογένεια του Αρη για να αποτρέψουν την καταστροφή και να χρηματοδοτήσουν την ΚΑΕ; Στις επαφές που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, πολλοί αρνήθηκαν να βοηθήσουν χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου. Θα το κάνουν σε περίπτωση αποδέσμευσης του τελευταίου (;) ή ήταν πρόσχημα.

Πηγή: Ενα απέραντο «φρενοκομείο» ο μπασκετικός Αρης – Metrosport.gr

Κι εκεί στο τέλος είναι το όλο ζουμί. Θέλουν να βοηθήσουν ή απλά βρίσκουν δικαιολογίες για να μην…;

27 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Νομίζω πως πάνω κάτω ξέρουν ποια είναι τα έξοδα και τα έσοδα. Θυμάμαι που από το καλοκαίρι γραφόταν ότι χρειάζονται γύρω στα 100 κάθε μήνα για να βγει η χρονιά. Οπότε αν θέλουν να βοηθήσουν και αν βάζουν όντως την ομάδα πάνω απ’ όλα, όπως κάνει ο κόσμος που δίνει ότι μπορεί, τώρα είναι η ώρα τους. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν υπάρχουν οικονομικές δυνάμεις στην οικογένεια. Τέτοιες υπάρχουν και με το παραπάνω, όλοι ξέρουμε τι γίνεται στην πόλη και πόσοι Αρειανοί επιχειρηματίες βγάζουν πάνω από 100 χιλιάρικα. Για να μη πω για τους πιο φραγκατους. Οι περισσότεροι απ’… Περισσότερα »

Jose

Ο ίδιος ο Γουιλι στο μεγάλο σχέδιο του είχε υπολογίσει ότι ετησίως τα έσοδα είναι γύρω στο μυρριο(τις κακές χρονιές) και θελει έξτρα 500χιλ για να βγαίνει η χρονιά και να μειώνονται τα χρέη. Τα 2 περίπου χρόνια που είναι εδώ δηλώνει ότι έχει βάλει από τη τσέπη του;;; περίπου 2,5 μυρρια συν 1,5 περίπου μύρριο έσοδα αυτή τη 2ετια σύνολο 4 μυρρια. Στη θεωρία λοιπόν όλα πάνε βάσει σχεδίου, τι άλλαξε λοιπόν και αντί να μειώνονται τα χρέη αυξάνουν πάλι; Γιατι δε μπορεί η ομάδα να πληρώσει τις υποχρεώσεις παλιές και νέες; Κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκιας!

kaptsik

Κι αυτό σε ένα καθεστώς αδιαφάνειας όπου όταν του ζήτησαν τα οικονομικά στοιχεία δήλωσε πως θα τα δώσει μόνο με συμφωνητικό εχεμύθειας. Δηλαδή πες ότι το υπογράφεις και βλέπεις… τέρατα. Πως θα μιλήσεις; Πως θα καταγγείλεις; Να τα δεις για… να μην τα δεις, δηλαδή ένα πράγμα…

kaptsik

Δεν έχεις άδικο. Από την άλλη όμως δε θα γινόσουν συνένοχος στην περίπτωση που έβλεπες ένα ένοχο μυστικό; Πχ ότι είναι λεφτά του Σαββίδη (ούτε 1 στο εκατομμύριο, αλλά το δίνω σαν ακραίο παράδειγμα)

Bilias6

Η’ αν ζηταει τα λεφτα που(και καλα) εβαλε ο “πισινος” του.

timemaster

Ή είναι τα λεφτά που έδωσε στην οικογένεια Λάσκαρη για να πάρει την ομάδα.

Bilias6

Καλα λες, δεν το σκεφτηκα αυτο. Γουλιελμε εισαι μεγαλο κοροιδο. Τι 2,5 ρε συ, ζητα 5!

timemaster

Με τα νούμερα όπως τα βλέπω εγω κ εφόσων το πρώτο χρόνο έδωσε 2,5εκ. υπάρχουν τρεις περιπτώσεις.
Ή τα χρέη ήταν μεγαλύτερα από αυτά που μας είπε. Ή η ομάδα έχει τώρα χρέη κάτω από 1,5εκ τώρα κ αναγκάστηκε να δώσει ένα τεράστιο ποσό στις αρχές για να κλείσει υποθέσεις Ή έδωσε κ χρήμα για να πάρει την ομάδα.

Το μεγαλύτερο ερώτημα για εμένα είναι όχι γιατί δεν είναι συνεπής αλλά γιατί είναι χαμένος. Η επικοινωνία με τους οφειλέτες, τον τύπο κ τους φιλάθλους θα έπρεπε να είναι διαρκής.

Subaris

Την απορία γιατί την έχετε δεν σας καταλαβαίνω.Μιλουσε για όνειρα σαν άλλος Κινγκ,ότι δεν θα κινδυνεύσει ούτε μια μέρα ο Αρης,ότι είμαι συνεπής στις πληρωμές μου και άλλα τέτοια.Να βγει να πει τώρα στον κόσμο τι?Ότι ο Λούθερ είναι ο αγαπημένος μου ήρωας? Ότι δεν πλήρωνε σχεδόν τίποτα από τα τρέχοντα?Ότι “εντάξει μωρέ,δεν φύγανε οι παίχτες…ακόμη”. Πολύ απλά είναι δειλός,αναξιόπιστος,μπαταχτσης,και έτσι “δουλεύουν” αυτοί που δεν φοράνε παντελόνια.Μολις καταλάβουν ότι μυρίζει …του φευγατου η μάνα…

Subaris

Όσο είχε χρήμα ναι,έβαζε.Μολις το ζωνάρι έσφιξε όμως? Με λεφτά παντελόνια,χωρίς λεφτά κυλοτακια αν και ξέρω πολύ πιο παντελονατες Κυρίες από δαυτον!!

Dr Nimbelugen

120.000Χ5=600.000 ως το πέρας της σεζόν.Δεν είναι λίγα,δεν είναι πολλά.Ξεκαθαρα,δε νομίζω πως θα βρεθούν άνθρωποι-κάποιοι γιατί κορεστηκαν κάποιοι γιατί δε θέλουν να ρίξουν νερό στον μύλο του Γουιλ κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν την παρουσία σα δικαιολογία.Οσο περνάει ο καιρός τόσο η ατμόσφαιρα στα γραφεία κ στο Αλεξάνδρειο μου μυρίζει le petit marseillese version bebe.Αν ισχύει,μπλέξαμε άσχημα και οι απαιτήσεις τυχόν απεμπλοκής θα είναι υψηλές ως απαγορευτικές για κάθε ενδιαφερόμενο.

kaptsik

Θεωρώ ότι απλά βρίσκουν δικαιολογίες, γιατί διαφορετικά θα είχε προκύψει εδώ και πολύ καιρό ένα σχήμα (τύπου ομάδας Καπάζογλου) για να διεκδικήσει τις μετοχές και τις ευθύνες της ομάδας. Ωστόσο σε περίπτωση που βρεθεί χρηματοδότης που θα κάνει τα βασικά (όπως πχ ενημερότητα) δεν καταλαβαίνω γιατί το πλειοψηφικό πακέτο θα πρέπει να είναι στα χέρια του Γουλιέλμου. Και γιατί το ερώτημα είναι “αν αγαπάνε οι εν δυνάμει χρηματοδότες της ομάδας να βάλουν τα λεφτά χωρίς μετοχές” και δεν είναι το αντίστοιχο προς το Γουλιέλμο; Πάντως για μένα σίγουρα δεν είναι το πρόβλημα ως προς την ιδιοκτησία (πακέτο μετοχών). Απλώς δεν… Περισσότερα »

Lindodil

Με το παλε γεματο δυο φορες τον μηνα δηλαδη 9000 εισιτηρια Χ 10 ευρω μειον το φπα ειναι περιπου 70.000 τον μηνα. Με τα εσοδα απο χορηγιες και τα τηλεοπτικα και κανεναν ερανο απο τον ΑΣ την κουτσοβγαζουμε την χρονια. Αλλα ο γουιλι πρέπει να φυγει απο την στιγμη που δεν προσφερει τιποτα. Μηπως και βρεθει καποιος που να θελει και να μπορει να βοηθήσει.

Subaris

Ντεζαβου 2015-16-17-18….Να δειτε που θα σκασει παλι μυτη κανας τυχαιος σωτηρας που θα ανακαλυψει καποιος απο εκει μεσα,θα τον αγκαλιασουμε σαν “δικο μας”ανθρωπο και ενα-δυο χρονια μετα,θα ξαναγραψουμε : “ντεζαβου 2019-20…Να δειτε που….” !! Δεν υπαρχει σωτηρια βρε!

dragon_aris

Σωστός είσαι απο τη μια μεριά όλοι έτσι νιώθουμε.
Από την άλλη όμως ίσως τώρα είναι η καλύτερη εποχή για τον νέο σωτήρα.
Με το 99 να φθάνει στο τέλος του και τα χρεή του Λάσκαρη διακανονισμένα/κουρεμένα απο τον Γουιλ ο νέος σωτήρας ίσως να μπορέσει να μας ξεχρεώσει αν έχει ένα αρχικό κεφάλαιο να διαθέσει. Μπορεί τα πράγματα να μοιάζουν τραγικά αλλά το timing τώρα είναι ιδανικό να βρεθεί κάποιος να πάρει την ομάδα.

Lindodil

Ξερεις ποσα δινουμε τον μηνα για το 99 και ποτε τελειωνει;

dragon_aris

Νομίζω είναι κάπου 100 χιλιάδες το χρόνο τώρα πια και τελειώνει σε 2-3 χρόνια.

Subaris

Ποτέ δεν θα υπάρχει κατάλληλη στιγμή για τον Άρη φίλε μου.Οπως δεν υπήρχε αμέσως μετά την αυτοκρατορία,έτσι όπως δεν υπάρχει τα τελευταία 20+ χρόνια ,έτσι και θα συνεχίσει να σέρνεται στα χρέη και στην συνέχεια.Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά στην χώρα αλλά και στο μπασκετικό μέλλον αυτής που είναι για τα ανάθεμα,ίσως σου έλεγα και…. ίσως.θα πω το κλισέ “μακάρι να έχω άδικο” και έτσι ελπίζω αλλά προσωπικά δεν το βλέπω αισιόδοξο το μέλλον.Τουλαχιστον όχι σταθερά οικονομικά.Εννοω θα είμαστε μία στο κρύο μια στη ζέστη.