Το θέμα του Μπατίστα παραμένει ανοιχτό, με τον Ουρουγουανό να έχει υποχρεώσεις στην Κίνα και να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα μετά τις 5 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup. Οι “κίτρινοι” κοιτάνε και για παίκτη στην θέση “3”, υπάρχει μία καλή περίπτωση η οποία ενδεχομένως να προχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή: AllAboutAris.com | “Κίτρινη” σύσκεψη στο Βερολίνο

Ακούγονται τόσα πολλά στο μεταγραφικό μέτωπο, ώστε το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι δεν βρίσκουμε αυτό που θέλουμε, όταν το θέλουμε, στην τιμή που το θέλουμε, ώστε να αναγκαζόμαστε να σκεφτόμαστε διάφορα (ετερόκλητα) σενάρια.

 

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ian 73

Έιναι γεγονός ότι στη θέση 3 έχουμε κενό.Μάλιστα ενω στο 5 έχουμε αξιόλογο βασικό(χάγκινς),στο 3 έχουμε (λυπάμαι που το λέω) ενα πρώην παίκτη.Το σωστότερο θα ήταν δηλαδή 2 μεταγραφές αντι μιας.Βεβαίως όλα εξαρτώνται απο τα χρήματα και τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση για φέτος .

dilliger

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ψηλός να κάνει την διαφορά, χίλιες φορές ένα κανονικό τριαρι με κανονικό σουτ. Μιχάλη Πελεκανε σε ευχαριστώ είσαι καλό παιδί, δεν δημιουργείς προβλήματα αλλά η φετινή σου χρόνια θα πρέπει να είναι η τελευταία. Μείνε έως το τέλος να βοηθήσεις με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς αλλά ρε φίλε ήρθε η ώρα…

Pippo

Εγώ θα προτιμούσα και τριάρι με κανονικό σουτ (με πιθανότητες να είναι εύστοχο δηλαδή) και ψηλό που να κάνει τη διαφορά σε σχέση με το παρόν (αξιόλογος ο Χάγκινς για βασικός;). Φυσικά όλοι θα θέλαμε διάφορα, το θέμα είναι τι υπάρχει και σε τι τιμή.

skoraris

Εξαρχής θεωρούσα πως η μεγάλη μας τρύπα είναι στο 3. Εκεί χρειαζόμαστε έναν κανονικό παικτη

stepap

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα. Παίρνεις τριάρι για την Ευρώπη αμεσα , έστω κ κοινοτικό, παίρνεις κ τον Μπατίστα τον Φεβρουάριο κ βλέπεις στην πορεία ποιον θα κόψεις απο το ελληνικό πρωτάθλημα.Η πρόκριση στο γιουροκαπ αν κ απομακρύνεται θεωρώ ότι ειναι εφικτή λόγω της ατμόσφαιρας του Nick Gallis hall