Για να δούμε πως θα τα πάμε ( και σαν ομάδα , αλλά και τα δικά μας παιδιά ) απέναντι στην οικοδέσποινα και ισχυρότερη από τους Ρουμάνους , Γερμανία.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Αρκετά βαρύς ο Χρηστιδης, δεν ξεκίνησε καλά αλλά στην πορεία στρώνει. Θέλει πολύ δουλειά. Καλαιτζακης έχει καλο πακέτο αλλά πρέπει να δουλέψει και άλλο σωματικά. Μου αρέσει και ο Αγραβανης κρίμα που δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε πέρσι, σε μας μπορεί να έπαιρνε και λεπτά στο 3 4 από φέτος.

Toby B

Πρέπει να έχει ακόμα συμβόλαιο. Αλλά να πω την αληθεια δεν πιστεύω πως θα παίξει ποτέ σοβαρό μπάσκετ.

Toby B

Στους δύο πάντως πρέπει να επιμείνουμε. Επεκτάσεις συμβολαίων, δουλειά και παιχνίδια. Αν μείνει και Κουρτιδης μαζί με Σιδηροηλια και Βουλγαροπουλο μπορούν να δώσουν πράγματα στο μέλλον.

Ziozio

Πρέπει να έφαγε γύρω στους 50 πόντους από τους ψηλούς ο Χρηστιδης! Πάρτυ οι Γερμανοί κάτω από το καλάθι, αλλά δεν έχουμε και άλλο ψηλό, μόνος του το παλικάρι μας όμως δεν στρίβει ούτε με μπουλονοκλειδο αέρος

stockholmer

Πολυ μονος κατω απο το καλαθι σε αυτη την εθνικη δεν εχουμε δευτερο ψηλο ουτε για δειγμα. Και αυτος ο στανιτς ηταν ζωο μου θυμισε σκορδιλη στα νιατα του. Στο τελος τον λυπηθηκα που εφαγε το καλαθι και φαουλ δεν ειχε ανασες αλλο. Γενικα γυμνασμενοι οι αντιπαλοι πολυ αθλητικη ομαδα με συμπαθητικους παικτες.