Οι «πράσινοι» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν ανανέωσης που περιελάμβανε η συμφωνία τους με τον 19χρονο γκαρντ ο οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από τη στιγμή που ο Πεδουλάκης δεν τον υπολόγιζε ως ενεργό μέλος του ρόστερ της ομάδας οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκριναν πως θα είναι καλύτερα για τον Κόνιαρη να πάει σε άλλη ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Καλή περίπτωση

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bonakos

Πολύ καλή περίπτωση. Όπως και του Φλιώνη και του Δίπλαρου. Με την προυπόθεση να ΠΑΙΖΟΥΝ. Διαφορετικά δεν έχει νόημα. Και δυστυχώς όπως βλέπω ,παρόλα τα καλά του Πρίφτη, σε αυτόν τον τομέα δεν το χει όπως πολλοί άλλoι βέβαια. Θα πρεπε να χουν ένα 5λεπτο στο πρωτάθλημα, ειδικά φέτος που καθαρίσαμε αρκετά ματς άνετα.

stef

Πρόταση χθες…χρειαζόμαστε ενίσχυση κορμού κι ας έχουμε παίκτες στην ίδια θέση.Ο συγκεκριμένος είναι πιο ψημένος κι ετοιμοπόλεμος…

Παναγιώτης

Καλή περίπτωση ο Κόνιαρης. Με προβληματίζει ο περσινός τραυματισμός του, κατά πόσο είναι σοβαρός ή όχι.

Ρε συ Πεδουλάκη δεν αφήνεις ελεύθερο και τον Λευτέρη;;;

stepap

Υπομονή μέχρι του χρόνου για τον Μποχωρίδη, Άμα χάσουν το πρωτάθλημα κ φέτος θα το αφήσουν εύκολα . Του χρόνου θα έχουμε σούπερ νεανικό κορμό από Ελληνακια. Φλιωνης , Μποχω, Μουρτος,Χρηστιδης, Καββαδάς και περιμένοντας ακόμα έναν χρόνο τον Μητογλου.
Όλα αυτά τα παιδιά θα βελτιώνονται μέσα στην ομάδα και θα κάνουν τον Άρη να χτυπάει το πρωτάθλημα

haod

Δε νομίζω να γίνει κινηση για την απόκτηση του,ο πριφτης θα προτιμήσει να στηρίξει φλιωνη και δίπλαρο

Kotsos

Και καλά θα κάνει. Έχουμε κάνει τις επιλογές μας για τη θέση αυτή σε παίκτες σε αυτην την ηλικία. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε τη λογική των Αθηναίων του παίρνω και οτι βγεί. Όχι οτι είναι θέμα οικονομίας. αλλά όπως λές ας στηρίξουμε Δίπλαρο, Φλιώνη. Εκτός να θεωρούμε οτι ένας εκ των 2 δεν κάνει. Ας ψαχτούμε στις άλλες θέσεις για νέους. Ο Μήτογλου φερειπείν που αναφέρει ο stepap θυμάμαι οτι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση συμφωνίας με αρκετές δυσκολίες. Ας ρίξουν γέφυρες κατα κει..

stockholmer

Συμφωνώ και με τους δυο σας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε “νεομάζωμα” ας μου επιτραπεί ο όρος. Συμφωνώ με το παιδομάζωμα σε ηλικίες 15-16 στα εφηβικά αλλά στα 19-20 πρέπει ο παίκτης να μπορεί να προσφέρει κάτι στο ροτεισον μιας ομάδας. Έχουμε δυο σε αυτή την θέση και πρέπει να στηριχτούν και να εξελιχθούν. Από την στιγμή που δεν κατεβαίνουμε και με τους τρεις σαν βασικούς γκαρντ πράγμα αδύνατο, πρέπει ο ένας να παίξει φέτος και ο άλλος να δωθεί δανεικός κάπου που να παίζει όμως. Επίσης συμφωνώ οτι σε αυτές της ηλικίες πρέπει να κοιτάμε παίκτες σε άλλες θέσεις όπως είπε τον Μήτογλου. Αν και νομίζω οτι για να τον αφήσει ο ΠΑΟ κάτι παίζει. Η αναδιαπραγμάτευση συμβολαίου ή ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός απο οτι φαίνεται.

XBM

Το Συμβόλαιο του θα ήταν 100.000, δύσκολο να τα δώσει σε ένα παιδί 19χρ. Λογικά είναι κίνηση αποδέσμευσης και καθορισμός νέου συμβολαίου με νέα δεδομένα… Αν δει κάποιος τα προτωσέλιδα της Πράσινης στους αγώνες U20 θα δει ότι τον στήριζαν απόλυτα… Απλά θα μπούνε σε παζάρι για εκ νέου συμβόλαιο.

SlavenCupkovic

Πώς γίνεται ένα παιδί 19 χρονών να παίρνει 100.000

stepap

Δυάρι ειναι ή άσσος ;

SlavenCupkovic

Άσσος φίλε