Όπως έχουμε σημειώσει, ο Άρης έχει κλείσει το ρόστερ του, όμως δεν αποκλείεται υπό προϋποθέσεις η προσθήκη ενός ελεύθερου Έλληνα παίκτη. Όλα φυσικά έχουν να κάνουν με το οικονομικό, με τους ανθρώπους του Άρη να έχουν θέσει συγκεκριμένη και αυστηρή οικονομική πολιτική.

Ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος εδώ και 15 μέρες περίπου προπονείται με τους «κιτρινόμαυρους» στους οποίους έκλεισε την περσινή σεζόν. Στα 25 του χρόνια έχει προλάβει να «γράψει» 168 εμφανίσεις στην Basket League και στη σεζόν που πέρασε, είχε με τον Άρη 4,7 πόντους, 1,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν μετά από επέμβαση και την έκλεισε με τον Ηρακλή, πραγματοποιώντας δύο ολιγόλεπτες εμφανίσεις. Η αγορά δεν προσφέρει πολλούς παίκτες με το ύψος (2,13) και την εμπειρία (206 αγώνες στην Basket League) του Σαρικόπουλου, που είναι μόλις στα 31 του χρόνια.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκλεισε τη σεζόν στα «πιτς», γεγονός που δεν του επέτρεψε να παίξει στα ματς των πλέι οφ με τον Προμηθέα, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με το Περιστέρι που τον αποχαιρέτησε. Στα 37 του πια, ο Βασιλόπουλος έδειξε με το Περιστέρι ότι έχει ακόμη καλό μπάσκετ να δώσει, παρότι στη σεζόν που πέρασε –μέσα από μία ομάδα βέβαια που κάθε 15 μέρες… άλλαζε- περιορίστηκε σε μέσους όρους χαμηλότερους των προηγούμενων χρόνων (5,33 πόντοι, 2,89 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ).

Ο Ίαν Βουγιούκας προέρχεται από μία περίεργη σεζόν. Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό αφού είχε αρχίσει η περίοδος αλλά έπαιξε ελάχιστα και προς το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο διεθνής σέντερ σε οχτώ συμμετοχές Πρωταθλήματος είχε 3,63 πόντους και 1,5 ριμπάουντ. Στα 36 του χρόνια δεν είναι ξεκάθαρο τι αποφάσισε να κάνει, αφού είχε προτάσεις ή κρούσεις (π.χ. Ηρακλής) αλλά δεν κατέληξε, ακόμη, κάπου.

Οι δύο τελευταίες περιπτώσεις είναι πιο ακριβές από τις δύο πρώτες, ενώ στην ελεύθερη αγορά υπάρχουν ακόμα οι Δημήτρης Βεργίνης και Νώντας Παπαντωνίου.

Πηγή: Ελεύθεροι Έλληνες που μπορούν να

🤦🤦🤦

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Οτι να ναι αρθρο. Να γραφουμε μονο κ μονο γιατι κατι πρεπει να ανεβει. Εδω ο κοσμος χανεται η μεταγραφολογια συνεχιζεται. Για να αρχισει ο κοσμος να ασχολειται με τον σταματη τον βουγιουκα κ τον βασιλοπουλο(??). Καλα για παπαντωνιου, βεργινη ασχολιαστο. Αυτοι στο pressaris ειναι τελειως για τα πανηγυρια…

vaggelaris

Απο αυτη την εννοια ναι αλλα ενταξει δε μπορουμε να ασχολουμαστε με τα μεταγραφικα 12 μηνες το χρονο. Εχει την ιντριγκα του το μεταγραφικο παζαρι αλλα τα σοβαρα ειναι μπροστα μας. Η ομαδα φτιαχτηκε με εναν αστερισκο στον φινκε. Τα φωτα κ η προσοχη πρεπει να πεσουν τωρα στα εξωαγωνιστικα που ειναι η τιμωρια κ τα οικονομικα μας. Γιατι η ομαδα πρεπει να ειναι καλυμμενη οικονομικα. Αυτος ειναι ο στοχος. Αφηστε τους βουγιουκες κ τους σαρικοπουλους

xanthoskyli4

Σαρικόπουλος με ρήτρα συμμετοχών (λόγω τραυματισμού), μια χαρά μου φαίνεται για θέση που πονάμε

vaggelaris

Λογικα το πλανο λεει οτι περιμενουμε κατι καλυτερο για 5αρι απο αμερικη. Για αυτο κ το μηνιαιο στον φινκε. Οποτε το να παρεις σαρικοπουλο η βουγιουκα δεν εχει ουσια. Ασε που πρωτιστη σημασια εχει να πληρωθει η τωρινη ομαδα κ να μη φορτωθουμε με περιττα συμβολαια. Δε χρειαζονται ανοιγματα που θα τα βρουμε αργοτερα

Vamos_G1

Σταμάτης δίχως δεύτερη κουβέντα.

ChrisSiak

Δε λέμε πάλι καλά που δε βάλανε Καϊμακόγλου και Περπέρογλου;

ChrisSiak

Στιλ ε μπετερ λαβ στορι δο

Jose

Φερτε τον Νω-Ντα στν Αρη! Χθες! Και διωξτε τον αυριο, ετσι για το γουστο!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!